Nu ai cum sa slabesti, ai deja 38 de kg vrei sa arati ca o scandura?
Asta este constructia corpului tau, asteapta ca te vei dezvolta, eventual si corpul tau pe timp ce trece...
Iti dai seama ca daca dai jos din burta automat dai si din kilograme?
Zic asta pentru ca mama mea are 1, 57 si probabil daca ar avea 38 de kg as ramane (O_O)
Esti bine asa, trebuie sa mananci sanatos, nimic mai mult.
Nu te supara pe mine, este pentru sanatatea ta, esti perfecta asa
Dar daca esti asa dornica sa dai din burta:
Sucul de grefe este foarte bun pentru asta.
Ceaiul verde fara gluten
Cateva abdomene nu ar strica.
Ai putea renunta la prajeli, sucuri din comert,
inlocuieste zaharul rafinat cu cel de stevie, uleiul de floarea soarelui cu cel de masline extra'vrgin, bea multa apa, nu manca foarte sarat.
Nu este obligatoriu sa renunti la zahar adica sa il inlocuiesti cu cel de stevie sau sa nu il consumi deloc dar este important ca el sa faca parte din regimul tau in cantitati foarte mici.
Nu indulci ceaiul verde
Poti face Yoga, aerobic sau Streching le cauti pe youtube ..sunt videoclipuri cu exercitii.
Nu exagera, fa'le regulat.
Am la playlist un program dar ai 12 ani vei reusi sa-l faci? nu stiu,incerca,renunta la tot cei dulce, suc, dulciuri, multe proteine taie pofta de mancare te vei simti ca naiba dar e bine, apoi fructe, legume crude
Daca tu zici ca o felie de paine prajita cu gem si un pahar de lapte e prea mult... Cat ai vrea sa mananc? O firmitura inmuiata in gem ajunge? Si un strop de lapte?
Nu manca paine deloc,painea face mult rau pentru ca isi da pofta de mancare in exces si zaharul,multe proteine,fructe,legume crude, si baga insanity, gemul =zahar evita, laptele doar cu 1, 5 grasime