| Mariiiiiiaaaaaaa a întrebat:

Sor mea are. 12, 13 ani. Nu stiu sigur laughing Dar pana in 13 sigur are. A inceput sa zica ca vrea sa faca box si dupa ce s-a chinuit sa o convinga pe mama, si a dat seama ca nu stie unde sa faca. Stiti vreo sala pentru box feminin amator, care sa inceapa totul de la zero? De preferat cu antrenor personal. Multumesc.

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce oras?

| JackR a răspuns:

Buna asta "sor-mea are 12, 13 ani. Nu stiu sigur.", Cum adica nu stii cati ani are sora ta? Locuiti pe continente diferite si nu ai vazut-o de cand s-a nascut?

| Viitorulapropiat a răspuns:

In ce oras esti? Spune-i sa lase boxul si sa se apuce de karate sau mma.

| siriusblack98 a răspuns:

Buna! Nu exista (cel putin in Bucuresti) un antrenor de box care sa antreneze numai si numai fete.Se poate antrena cu orice antrenor care antreneaza si baieti.Am facut in ultimii 8 ani diverse sporturi de contact printre care si box (si inca practic) iar la fiecare clasa erau si baieti si fete.Si oriunde s-ar duce, o ia de la 0 ca doar nu se asteapta sa stie ceva din prima. Pune orasul de unde esti si iti dau eu un search pe ''goagle'' pentru o sala de box daca nu stii sa cauti.

| Mariiiiiiaaaaaaa explică (pentru Cosmin86):

Bucuresti

| Mariiiiiiaaaaaaa explică (pentru JackR):

Nu prea ma intereseaza, sincer. De abia ne vedem de doua trei ori le saptamana. Si are 13winking

| Mariiiiiiaaaaaaa explică (pentru Viitorulapropiat):

Bucuresti. Karate nu vrea, nu-i plac. O sa ii propun mma.

| Viitorulapropiat a răspuns (pentru Mariiiiiiaaaaaaa):

Nu ma bag, dar boxul e cam dur. Daca va hotarati, stiu pe cineva unde poate sa faca Mma.