| DarlyaDary a întrebat:

Hei, vreau sa ma apuc de sala... In prima zi este un antrenor care ne prezinta aparatele? Sau el trebuie platit?

Răspuns Câştigător
| Catalion a răspuns:

Cand esti nou si ai intrebari, iti explica un angajat cum sta treaba, gratis.

8 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Te poti interesa tu de ele si sa te duci sa vezi sala.S-ar putea sa te puna sa platesti(depinde de locatie).Dar daca vrei sa te apuci de sala ar fi bine sa te gandesti ca dupa primele zile vei face febre musculare la maini si la picioare, asa ca trebuie sa fi pana atunci putin lucrat sau ''in forma''. Multa bafta. Sper ca te-am ajutat.

| alex495 a răspuns:

Ai vazut prea multe filme rolling on the floor). Nu ti explica nimeni nimic la sala, decat contra cost. Intre 200-400 de lei pe luna costa antrenorul privat. Insa baietii din sala te mai ajuta daca te vad ca esti vai de tine. Insa nu te gandi ca ala sta cu tine sa ti arate. Iti zice o data si atat. Gasesteti niste prieteni sa mergi cu ei, e mult mai productiv daca te duci cu altii decat singur, in plus te ajuta ei sa lucrezi

| DrGoogle a răspuns (pentru alex495):

Daca e fata o sa stea multi asa zisi ''sportivi'' dupa curu ei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majuscula (litera mare), nu se foloseşte decât pentru prima literă din propoziţie, pentru numele proprii şi acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunţurile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice şi mai puţin lizibile, aşa că am aprecia dacă ai folosi majuscula numai atunci când este cazul!

Echipa TPU.ro şi ceilalţi utilizatori îţi mulţumesc

| nugasescusernameliber a răspuns:

Sunt in sala oameni la care daca le ceri ajutorul te vor ajuta, eventual ii poti urmari pe ei si "copia", chiar si antrenorii iti mai arata si pentru atata nu iti cer bani, sa fim seriosi. Ma refer o intrebare, doua, nu o ora sa stai pe capul lor.
Insa aparatele sa stii ca nu sunt usor de invatat, unele sunt mai simple dar sunt unele care nu stii cum sa le folosesti. Greutatile se schimba in functie de cat poate fiecare, etc.
Iti recomand pentru o luna sa mergi cu un antrenor personal, el va sta langa tine, vei invata si aparatele si cum sa te antrenezi corect. Pretul difera, cauta si intreaba la mai multe sali. Eu stiu si sala cu 200 lei pe luna cu antrenor personal de 3 ori/saptamana si cu 500 lei.

| alex495 a răspuns (pentru DrGoogle):

De parca le e greu rau alora cat usa sa **** ceva. Daca nu dai banutu, hai poate un amator ceva sa ajute asa moca dar si aia se satura.

| Adry05 a răspuns:

Daca te duci si-l intrebi iti spune, dar nu-ti face un workout special pentru nevoile tale, pur si simplu iti spune sa te bui la bicicleta/stepar/banda si iti arata cum functioneaza.
Vine, iti arata cum se foloseste, iti zice cate sa faci si pleaca. Cel putin asa a fost cand m-am dus eu.

| Denyyyy1234 a răspuns:

Daca vrei sa stea in permanent cu tine si sa ti explice, trebuie sa l plătești, daca vrei sa intrebi despre un aparat, doua. supraveghetorul sălii iti zice cu drag! Toate sălile au personal specializat