Ok, este greu sa treci prin asa ceva la orice varsta...
Asta e, nu te place nu mai te amagi pentru ca stiu cum e, lasa'l sa face ce o vrea, oricum ai doar 11 ani si toata viata inainte nu?!
O sa gasesti pe cineva la un momendat care sa te iubeasca asa cum esti nu conteaza la ce varsta cum spun unii ca daca esti mic nu iubesti asa ca stai linistita Poti fi impreuna cu cineva de mic si pana te maturizezi daca ai multe in comun cu persoana respectiva
Daca baiatul nu te place, lasa'l sa plece sa faca ce vrea, lasa'l sa fie cu cine vrea daca il iubesti cu adevarat Nu e mai bine sa il vezi fericit cu altcineva dcat trist cu tine?!
Stiu o sa ti-se para o prostie tot ce ti-am spus dar dragoste cu sila nu se poate si oricum ai totata viata inainte e timp pentru toate
Pur si simplu daca nu se poate asta e, stiu va fi greu la inceput dar... ti-am spus daca nu e el va fi altul de asta sa fi sigura
Incearca sa discuti despre problemele de natura sentimentala cu mama ta sau daca nu te simti "confortabil" sa vorbesti cu ea incerca cu cea mai apropiata pritena a ta
Ok, nu uita de sfatul asta, orice s-ar intampla nu uita sa zambesti in continuare viata e frumoasa si merita sa te bucuri de a si sa o pretuiesti Ai atata timp de acum in colo sa descoperi bucuriile pe care ti-le ofera viata, nu lasa un mic incident ca asta sa te afecteze scumpa mea
Sper ca te-am facut sa te simti mai bine
Eu am 13 ani recunosc dar parerea mea este ca acel baiat nu este prieten si mai bine l-ai lasa in pace.Chiar daca iti place de el stiu cum e :'(.Dar sunt multi baieti in lume .Mai bine l-ai ignora pentru binele tau.Si uite o chesti care se aplica si la baieti si fete :Nu te certa cu cel/cea mai bun/buna prieten/prietena. Sper ca tam ajutat .