| anonima2405 a întrebat:

Hey! Am nevoie de ajutor! :3
As vrea sa imi 'dispara' colaceii de la burta. Ce as putea face in afara de a ma duce la sala? >: Va rog ajutati-ma! puppy dog eyes Va rooog puppy dog eyes

14 răspunsuri:
| sellingasses a răspuns:

Ai putea sa mai reduci din mancarea care obisnuiai tu s-o mananci inainte. Incearca sa mai reduci din alimentatie big grin
Va trebui sa renunti la sucurile acidulate,prajituri, ciocolata, snacks-uri etc.
Mananca fructe si legume. Si, de asemenea trebuie sa depui putin efort! Incearca sa iesi mai des la o plimbare, sa te misti maxim 15 minute pe zi big grin bafta!winking

| anonima2405 explică (pentru sellingasses):

Mersii >big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru sellingasses):

"Mananca fructe si legume.", asta spun toti habarnistii.

Cu fructe poti sa te si ingrasi din cauza fructozei.

Cred ca vrei sa-i spui sa MAREASCA cantitatea de proteine si sa SCADA cantitatea de grasimi si carbohidrati.

| roxanamadu a răspuns:

Puneti in jurul burtii folie transparenta de gatit, infoliazate bine si alearga cat poti tu de mult...repeta acest proces timp de 2-3 luni si vei vedea rezultate. Vei transpira foarte tare in acel loc unde te-ai infoliat si asta e bine pentru ca arzi caloriile.

| Cosmin86 a răspuns (pentru roxanamadu):

Transpiri foarte tare = pierzi apa, NU arzi calorii.

mai documenteaza-te si tu inainte sa dai sfaturi TAMPITE

| roxanamadu a răspuns (pentru Cosmin86):

Tot ce conteaza este ca da jos colaceii. asa am procedat si eu...

Ai fi dat mai bine daca nu foloseai folia aia tampita.

| roxanamadu a răspuns (pentru Cosmin86):

Ai o problema personala cu mine?

Am o problema cu oamenii care dau sfaturi tampite. De-aia e atat de mult prostie in Romania, ca toti dau "sfaturi" fara sa citeasca o carte in viata lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Tu ai o problema mentala. esti doar un musculos nervos http://healthylifestyle-news.com/......uilder.jpg imens in penibilitate. si 2 ani de kickbox e mancare de bebelusi, cine stie ce rahat ai invatat, ce antrenor ai avut, ce ambitie si clar n-ai talent nici educatie pe terenul luptelor. apropo, aroganta lipsita de inteligenta face parte din prostie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bun, argumenteaza de ce e o prostie ce-am zis eu legat de folie.

te legi cu o folie cand alergi => pierzi APA, nu calorii.

p.s. : nu ma intereseaza sa fiu foarte bun la "lupte", doar sa stiu lucruri de baza. Nu am de gand sa ma bat vreodata, ca nu sunt un taran retardat.

Si m-am antrenat la respect gym, de care sigur ai auzit daca ai habar. Faceam antrenamente de viteza si tehnica, pana cadeam jos la propriu. Ajunsesem sa fac 30 de duble cu coard (acum fac vreo 18 ) sau 120-130 intr-un picior, rapide evident.

Uite :
http://forum.getfit.ro/showthread.php? 5601-Alergat-cu-multe-haine

Discutie fix pe tema asta, discutie intre profesionisti.

Daca mai cauti pe net ( presupunand ca nu esti retardat si stii sa cautai ) gasesti mai multe argumente.

Si gata, ca n-are rost sa pierd timpul cu copii frustrati care se cred "buni" :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Cosmin. alt dobitoc care da ignor.
Vorbesti mult ca o pasarica si pe langa, lucruri de care n-am mentionat nici subtil. Nimanui nu-i pasa cum iti inghiteai mucii transpirand la sala.

| anonima2405 explică:

Hai gata. Eu nu am pus intrebarea ca sa va certati! Ati uitat de ce sunteti la intrebarea asta :?