| AlexBmx20 a întrebat:

Hey,(cine stie rog sa raspunda cine nu sa nu zica prostii). Deci fac sport, am un metabolism dinacela care oricat ar manca pune greu kg, dar fata de acum 2 ani am slabit (ceva normal), cu greu am ajuns la o greutate de 68kg, dar faza e ca acum cateva zile mi-a propus cineva sa facem un test care sta mai mult la bara, cu barbia deasupra acesteia, incepem dar dupa un timp incepuse mainile mele sa tremure cu simt de raspundere chiar daca mai puteam sa ma tin, pot sa zic ca fac si exercitii pentru fizic, dar nu inteleg de ce se pune asa de greu pe mine, dc cand fac sport mai mult slabesc decat sa maresc, care a fost faza cu tremuratul, daca e de la alimentatie sa-mi spuna si mie cineva o alimentatie benefica mie. Multumesc Anticipat big grin
P.S-Daca Conteaza Sunt Boxer...

Răspuns Câştigător
| EMike a răspuns:

Depinde ce mananci. Trebuia sa pui intrebarea la. Iti dau insa un raspuns. Daca ai de gand sa slabesti si sa faci masa musculara e destul de greu( in acelasi timp ). Cauta sa mergi la un nutritionist. Eu am avut o problema similara si am facut un tratament care mi-a marit putin arderile si acum se misca normal. Eu am 74 kg si 1.95 m. Depinde si de inaltime. La mine greutatea pare anormala pentru inaltimea mea (trebuia sa am 85-90 kg ) insa dupa aspect pare chiar ok (fac sala de 5 luni ). Treaba cu tremuratul e de la efort. Presiunea exercitata de greutatea corpului asupra muschilor mainilor (biceps, triceps in special ) a facut ca tendoanele sa nu mai fie stabile, iar atunci simti acel tremur (ca si cand ar vibra un telefon). Oricum, cauta un nutritionist pentru problemele de greutate/masa si ai grija cu cine faci sala. Un antrenor nepotrivit te poate duce pe o cale gresita. Spor!

5 răspunsuri:
| WarriorInReserve a răspuns:

Nu ai dezvoltaţi muşchii spatelui.

| vladut91 a răspuns:

1 Nu mananci multe porcari ca ( Lays Coca-Cola Pizza Shaorma )
2 Te alimentezi 60% cu mancare sanatoasa
3 Daca vrei forta in brate Greutati, Tractiuni (cele mai recomandate)
4 Ca sa vadzi daca functioneaza fa un mic TEST Cronometreaza cat timp poti sta la bara acum si peste 1-3 saptamani incearca sa vezi daca nu stai mult mai mult
5 Bratele iti tremura pentru ca nu ai desttula forta cred ca ai stat destul de mult si forta ti-a cazut
Funda daca merge

| juliedidi a răspuns:

Tremuratul este o replica a muschilor datorita efortului depus. Ce inaltime ai? Ce varsta? Ce alimentatie ai?

| AlexBmx20 explică:

Juliedidi: am inaltime 1.82, 16 ani si alimentatia e destul de oke cred

| AlexBmx20 explică:

WarriorInReserve: muschii spatelui ii am dezvoltati, iar Vladut : eu nu mananc lays, beau cola, alcool, fumez, droghez, sunt cum ar zice lumea un incuiat...