Salut!
Pai in primul rand evita prajelile, mancarururile de fast food, pastele, painea si dulciurile.
Ai grija mai ales acum de sarbatori la ce mananci ca s-ar putea sa mai pui inca cateva kg si nu cred ca iti doresti asta.
Si cel mai important trebuie sa faci sport!
Alergatul e cea mai buna metoda de a slabi 15-20 minute in fiecare zi, dimineata si seara daca vrei sa slabesti mai repede.
Daca nu iti place sa fugi poti incerca sa sari coarda in fiecare zi timp de 15-20 minute.
Ai putea de asemenea sa incerci sa faci abdomene si genoflexiuni sa iti intareasca muschii.
Fa ce ti-am zis eu in fiecare zi si slabesti 4 kg in 2 saptamani daca te tii de treaba. poate si mai mult!
Bafta si sarbatori fericite!
Nu manca mancare prajita, grasimi etc. Exista tot felul de medicamente pentru slabit de exemplu supa de varza (un verisor de-al meu este plinut si mananca aceasta supa, dar nu e prea buna la gust). Exercitii de slabit ar fi abdomene, alergatul pe o distanta lunga si altele.Bafta.Fundita daca te-am ajutat .
Daca ai vointa de fier timp de 4 zile nu maninci nimic si gata. omul in mediu pe zi slabeste 0.9 kg daca nu face nimic
Waw O_o 4 zile? Am impresia ca dupa mananc si pamant de foame :
| Odata nu am mancat deloc 2 zile si mama facea crize Asta cred ca ar ajuta doar pentru burta nu si picioare
E simplu mananca la ore fixe si joacate cu sport-ul adica joaca fotbal handbal etc
denisag0g0 întreabă: