| DuzzyDrey a întrebat:

Hey, Pot Lua Shakuri Proteice la 14 ani? adica afecteaza cu ceva Organismul(in sens negativ)? Deja am o alimentatie cat de cat Sanatoasa cu Proteine+Carbohidratii+Batoane Proteice dar vreau sa stiu daca sar' intampla ceva daca as lua Shake-uri( Prafuri)

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

E foarte ok, eu am luat de la 16 ani, nu are cu ce sa te afecteze, e doar un supliment alimentar.

Recomand proteina din zer, un shake imediat dupa antrenament, si apoi masa de dupa antrenament (aia la 30-60 de minute dupa ), in zilele fara antrenament iei intre mese. Ah, si stai departe de firme romanesti, gen redis, cumpara produse de calitate, gen dymatize, muscletech, gaspari, etc.

aici gasesti cele mai bune ( din import, evident ):
www.megaproteine.ro

Nu e suficient sa ai o alimentatie sanatoasa cand vrei muschi, cate mese ai pe zi?

7 răspunsuri:
| lovitddefulger a răspuns:

Nu te afecteaza negativ atata timp cat nu faci excese.

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru NaughtyFamousIrresistible):

Www.megaproteine.ro
www.pronutrition.ro
www.nutritech.ro
www.redis.ro

Ti le-am dat in ordinea calitatii, pe primul site sunt cele mai bune ( si mai scumpe evident ).

Mai gasesti in magazine, in Bucuresti sunt o gramada de magazine de suplimente, doar ca in magazine e si adaosul comercial si sunt mai scumpe decat daca comanzi direct de la ei.

| DuzzyDrey explică (pentru Cosmin86):

Deocamdata am 4 mese pe zi, Dar cand o sa incep Scoala o sa am in jur de 7-8 deoarece ma voi trezi mai de dimineata si vreau sa imi fac un nou "Program" de alimentatie cat despre ce mananc (Carbohidratii- Cartofii, Orez, Fasole, Legume, fructe) (proteine- Piept de pui(de 2 ori pe saptamana) Peste(de 2-3 ori/saptamana), Carne De vita, etc.) Pe langa Sandwichiuri, Ciorba nelipsita, ouale si laptebig grin

| DuzzyDrey explică:

Ms mult de raspunsuribig grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru DuzzyDrey):

Important e sa-ti asiguri 2 grame de proteina / kg-corp zilnic, din alimentatie + suplimente.

Pe site-uri de specialitate ( de genul www.culturism.ro sau www.getfit.ro ), gasesti in sectiunile 'alimentatie', 'antrenament' si pe forum o gramada de chestii utile.

| DuzzyDrey explică (pentru Cosmin86):

Ms mult am citit Cam tot Despre alimentatie depe Getfit(Stiu siteul de mult) si Pe Culturism.ro folosesc doar ptt antrenamente dar o sa ma uit si pentru. Alimentatie, inca un site bun mai este HunkBodybig grin