Poi cel mai important este ca atunci cand mananci sa nu te saturi...cel putin 5 mese pe zi spre ex: la 10, la12, la 14, la 16 si la 18. Nu trebuie sa te abtii de la nimic insa sa manaci moderat..sa nu faci exces.
Funda?
4 mese pe zi de indicat. Una dimineata, una la pranz, una dupa-masa si una seara(ora 17:30 - maxim 17:50 )
Da... mananca putin si des, evita prajelile. Poti manca carne de pui fiarta, cu sare. Dar cel mai important e sa bei ceaiul: SVELTAFLOR! Te ajuta foarte mult la slabit!
Fara paine,macar o felie daca nu te poti abtine,nici apa prea multa ca si aia ingrasa, acum depinde si de organismul tau daca apa iti face bine bea, salate cruditati, si carne poti manca dar nu multa o bucatica e de ajuns si dupa fiecare masa un fruct, nu seara
Cred ca asta e cel mai bun tip de dieta, cu mancatul putin si des, nu ti-e foame, nu estri frustrat ca trebuie sa mananci doar anumite tipuri de alimente. Mananci cand simti tu, depinde de programul tau dar ultima masa sa fie cu vreo 3-4 ore inainte de culcare, sa mananci de vreo 5 ore pe zi, mesele sa fie la intervale regulate. O masa poate fi si doar un fruct, de exemplu un mar sau poate fi si un pic de carne fiarta/la gratar cu cateva legume sau poate ceva orez, depinde. Ideea e ca dupa masa nu trebuie sa te simti ghiftuita, sa simti ca nu mai poti manca, trebuie sa simti ca ar mai incapea ceva, dar nici ca iti ghiortaie matele de foame.
Nu e o cura speciala, se cheama a trai sanatos si chiar slabesti asa.
Uite ce poti manca :
http://www.getfit.ro/......abire.html
Hei.
Pentru început încearcă să mănânci ceva uşor, cum ar fi fructe, legume... Nu te avansa deodată pe un regim strict, or să fie ceva dureri de burtă şi puţine lacrimi, îţi garantez.
Mănâncă dimineaţa la ora 8 sau la cât te trezeşti. Până la ora 13, mai poţi mânca un fruct la alegere.
La ora 13:30 mănânci o supă de legume (FĂRĂ SARE!)
Între mesele de după-amiază şi seară, poţi mânca o legumă. Exemple: Morcov (îmbunătăţeşte vedera şi organismul), Castravete (te slăbeşte la picioare).
Iar la ora 17:00 mănânci un piept de pui fiert, fără condimente sau altceva. Cu puţină sare pe el. Fără pâine. Iar după ora 17 mai mănâncă un iaurt cu 1, 0 grăsime. Seara trebuie să mănânci mai uşor, mai puţin. Ziua trebuie să mănânci mai mult, ca să îţi ţină de foame pentru seară.
Baftă.
Eu am facut piatra la rinichi si m-au pus sa beau 2 litri de apa pe zi, si de cand respect regula asta eu chiar am slabit si am mai multe energie. Dar e corpul tau, si faci cum consideri ca e mai bine, insa daca vei intreba orice medic, nutritionist etc iti vor spune acelasi lucru ca si mine.
Apa mai taie din senzatia din foame, ajuta le eliminarea toxinelor din organism si la digestie.
Cipi1212 întreabă: