Cheia jocului: viteza pentru tot ce ai enumerat mai sus. Dribling: daca te misti ca o mamaie normal ca te ia repede. Sut: pentru un sut bun trebuie avant. Daca esti in viteza rupi stilu. La centrari nu prea ai nevoie... iti trebuie tinta cat despre viteza... trzestete in fiecare zi pe la vreo 9:00 si alearga cam 10 minute in sprint constant. Fa asta cam odata la 6 ore, iar noaptea dormi cat mai bine.
Pentru mine functioneaza. Succes!
Am nevoie si de centrari ca eu sunt mijlocas lateral si trebuie sa centrez
Pai centrarile incerc sa le dau cu interiorul si sa le prin cu putin efect. Ai grija cand centrezi sa o dai cat mai moale si cat mai sus... ca pe urma devine sut si nu prea se mai baga lumea la cap. O chestie ce am observat: centrarile nu prea ajuta... mai ales la corner cand e imbulzeala. Eu de fiecare data bat la scurt si merg mai departe.
Daca vrei sa dai centrari bune asa facean eu vara: incercam sa dau cat mai sus de pe loc. Daca stii jocu respinsa la poarta: cand trebuie sa sutezi trebuie sa dai cat mai sus peste adversari. Cam asa ma antrenez la centrari si chestia asta merge si la pasele de inaintare.
O chestie interesanta la penaltiuri dar putin cam derutanta. Fentarea: te uiti intr-un colt dar dai in celalalt. Daca poarta este mai mare portarul trebuie sa se arunce inainte si foarte bine il umilesti cu un sut pe centru .
Asta este cam stilu meu de centrari si de sut: cat mai multe fentari iar centrarile cat mai sus dar nu prea departate.
Incearca asta. Daca nu functioneaza adopta tu un stil de centrari si imbunatatestel.
Bafta!