| Kiky2 a întrebat:

As vrea sa imi fac patratele si nu stiu cu ce sa incep sad, da sunt fata si stiu ca unii zic ca la fete nu ii fain, da eu vreau sa imi fac si Punct. Va rog ma puteti ajuta cu ce sa incep? Multumesc frumos si pentru cel mai bun raspuns dau FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Pentru patratele trebuie sa scazi grasimea sub 10 %, mai exact :
http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/

10 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce mah? Alt copil paralel cu sportul care comenteaza?

| OnlyOlly a răspuns:

60 de abdomene zilnic si pana la sfarsitul anului se va cunoaste

| Cosmin86 a răspuns (pentru OnlyOlly):

Antrenament de copil mic

| rebecutzaa a răspuns:

Foarte mult sport trebuie.du-te la sala macar doua ore pe saptamana.alearga in fiecare zi 8 km si mananca doar legume si fructe.dar eu iti zic ca nu ti-ar sta bine dar daca tu vrei asta e. fundita?

| Cosmin86 a răspuns (pentru rebecutzaa):

Patratelele sunt muschi si pentru muschi ai nevoie de PROTEINE, nu de fructe si legume.

Alt copil mic

| Kiky2 explică (pentru rebecutzaa):

De unde stii ca nu mi-ar sta bine, nici nu ma cunosti si nici nu mai vazut. Treaba mea cum vreau sa aratwinking oricum mersi pentru raspuns

| ladykiller a răspuns (pentru Cosmin86):

Nutritionistii recomanda pentru cei care fac sala fructe si legume cat de mult se poate big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru ladykiller):

Serios? Ia arata-mi un articol in domeniu. Eu iti arat 20 care arata contrariul.

Cu ce nutritionisti si sportivi de performanta ai vorbit?

http://www.getfit.ro/......ulara.html

Citeste acolo sa intelegi principile. Carbohidrati complecsi, PROTEINE, grasimi sanatoase, etc.

IN niciun caz fructe ( care au zahar ) cat de mult se poate. 2-3 fructe pe zi, MAXIM 4-5 daca esti obsedat de fructe.

| rebecutzaa a răspuns:

Vei arata urat iti zic!

| Kiky2 explică (pentru rebecutzaa):

Treaba meawinking. Sa nu te intereseze cum arat eu, eu am pus o intrebare, voi ati rasp si gta!