| RalucaGabriela12 a întrebat:

:*
Ce imi recomandati pentru a scapa de "colacei"?
Ce alimentatie si ce exercitii imi recomanati?

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Fara paine, prajeli, dulciuri si grasimi. Nu mai mananci cu 4 ore inainte de culcare.

Exercitii: Alergare, bicicleta, role.
Alergarea in sesiuni de 30-45 minute usor in functie de cum rezisiti. Daca la inceput nu poti sa alergi 30 de minute incepi cu 15 si progresezi de acolo

Bicicleta 1h-2h

Role plimbare in ritm mai alert 1h

Nu e neaparat necesar sa le combini desi poti sa faci o zi alergare o zi bicicleta o zi role, dar poti la fel de bine sa faci doar alergare sau doar bicicleta. Iar cand se strica vremea poti foarte bine sa mergi la sala si sa alergi pe banda.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O alimentație săracă în calorii dar care să asigure minumul de nutrienți pentru buna funcționare a organismului și multă mișcare fizică zilnică.
Exclus înfometarea și sedentarismul.
http://calorii.oneden.com/
Succes!
Pa, pa.

| Paull18 a răspuns:

Manaca ce vrei, dar alearga mult, cand ai timp du-te la alergat, nu te pune pe diete proaste dintr-o data care ar putea sa-ti afecteze sanatatea. Alergare, iti garantez ca scapi de ´colacei´ in cateva luni.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Paull18):

Daca mananci ce vrei, poti sa alergi cat vrei tu ca nu scapi nici in cativa ani happy

| Paull18 a răspuns (pentru Cosmin86):

rolling on the floor in iunie 2010 aveam 81 kg, in 3 luni am slabit 10 kg, deci in septembrie aveam 71, nu am tinut nici un regim, mancam de 3-4 ori pe zi orice mancare si seara tarziu, dar am jucat fotbal 1/2 ore in fiecare zi aproape. asa ca stai calm ca poti slabi si fara tot felul de diete tampite.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Paull18):

Nu am zis sa tii diete tampite, dar ia spune-i cuiva care are metabolismul mai lent decat al tau sa bage shaorma si cola zilnic, sa vezi ca nu face nimic cu tot efortul happy

| danielalov a răspuns:

Salut...dupa parerea mea poti manca orice dar nu dupa ora 18:00. eu ti-as recomanda un sport.