Salut!
Deci nu vreau sa fiu... dar las-o dracu cu o suta de abdomene.
Hai sa demiticizam chestia asta. Abdomenul e un muschi care oricare altul. Majoritatea il lucreaza zilnic. Spune-mi ai auzit tu de vreun culturist care se duce si lucreaza zilnic biceps? Aham, nici eu.
Nu faci 100 de abodmene, ci faci 10 de 4 ori la un exercitiu de ex. si faci 4 feluri de exercitii si iesi mult mai bine.
Evita grasimile si nu se va mai depune nimic pe abdomen si cu antrenamente vei ajunge la 6 pack.
Acum ca te doare, nu ai decat sa astepti sa-ti treaca febra musculara. Nu stiu daca sti cum se zice, febra musculara trece cand faci sport asa ca, daca nu faci sport iti trece intr-o saptamana, iar daca faci iti trece in 7 zile...
Fa miscare usoara, bea lapte (calciul ajuta la eliminarea febrei musculare) si evita pe viitor sa faci prostii in sensul acesta.
Ia-o incet si vei ajunge la un abdomen sculptat.
Multa bafta!
E ceva normal. Ai febra musculara dar daca vei continua sa faci deja musculatura se va obisnui cu efortul si nu te va mai durea. Mult spor.
Nu mai fa efort si incearca sa stai cat mai mult in pat.Si sa nu iti mai iacordezi abdomenul, poate e doar o febra musculara.
Si eu am avut o asemenea problema si mi-a trecut.
Da,este si normal sa te doara deoarece ai facut un efort fizic ( ti-ai incordat muschii abdominali ). Nefacand in fiecare zi acest lucru, apoi deodata te-ai apucat si ai facut 100 abdomene,te-ai ales cu o febra musculara. Posibil sa te doara un pic si muschii de la picioare, de la fese in jos, deoarece si ei au luat parte la actiune.Stai linistit ca o sa treaca de la sine. Poti face in continuare, chiar daca te doare, dar sa faci mai putine(maxim 25), Stii vorba aia " cui pe cui se scoate ".
De la 100 te doare?
ca sa nu te mai doara pune-te si fa din nou cateva abdomene stii tu vorba aia"cui p cui se scoate" funda?
Mda ai febra musculara. o sati treaca peste vreo 1 saptamana 2 dar ca sa nu ti semai intamle iar ar fi bine sa nu faci 100abdomene dintr-o data pentru ca nu faci muschi mai repede sau mai mari incepe cun program treptat :
Ziua1 : 10-20 abdomede dimineata 5-10 seara
Trebuie sa o lasi mai moale cu abdomenele.
nu e bine sa faci nulte abdomene daca nu ai mai facut de ceva timp.
Pai ori ai facut prea multe deodata, ori nu ai avut antrenament, ori ai facut febra musculara! Incearca sa pui ceva cald pe abdomen.
Sper ca te-am ajutat (:
Stiu cum e ca eu fac pe zi vreo 200 te doare pentru ca ai facut febra musculara aia trece in vreo sampatamana conteaza cat efort mare ai facut si dupa cat timp
Data viitoare ia o aspirina dupa andrenament. Dupa ce apar durerile fa dus cu apa fierbinte. Mentine cateva minute bune jetul pe zona afectata.