| iosif8 a întrebat:

la voi in comuna\oras ce jocuri jucati cu mingea de fotbal?

14 răspunsuri:
| supergamer2000 a răspuns:

Fotbal
Tenis cu mingea
Poarta la poarta
Sut la poarta

| iosif8 explică (pentru supergamer2000):

Altceva

| Cristi1397 a răspuns:

105, Victoria, pase pase gol, Respinsea

| Noctis a răspuns:

Eu cand eram mai mic jucam fotbal, miuţa, baleguţa, mâţa, tenis, ţările, si mai multe dar nu mi le mai amintesc pe toate,

| supergamer2000 a răspuns (pentru iosif8):

Miuta
10 asa 10 asa
Mâta

Si cumse joaca

La care din ele sa iti explic

| iosif8 explică (pentru iosif8):

La noi in SUCEAVA jucam romaneasca patratoaia respinsa victoria obligata si atacata

La toate

Nu prea imi amintesc dar la miuta parca era ca un fel de fotbal care se joaca pe jumate de teren si nu are echipe fiecare persoana are scorul lui.
La 10 asa 10 asa trebuie sa joci in cl putin doi si trebuie sa faci 10 duble dupa aia trebuie sa faci 10 duble cu genunchiul si dupa 10 duble cu capul cine le termina primul a castigat.
Si mâta sigur sti cum se joaca.
La tenis cu mingea e exact ca tenisul de camp da cu piciorul si fara fileu inalt.
La poarta la poarta unul sta intr-o poarta iar celalalt in cea opusa si suteaza fiecare unul la altul si cine da 5 sau mai mult goluri castiga.
La sut la poarta cineva sta in poarta si sutati pe rand cine da mai multe goluri.

| Xtadelo a răspuns:

Cu mingea de fotbal se joaca fotbal.

| KateMiddleton a răspuns:

Fotbal

| Ibrahimovic a răspuns:

Victoria, fotbal normal, baraj cu capul, micşunica, miuţa, 21-una, bombata, schema, mâţa, tenis de picior, obligata la bara...cam atat, dar aceste jocuri sunt cam la fel doar ca au nume diferite de la o regiuna a ţării la alta.
De exemplu am observat la raspunsul lui "supergamer2000" jocul "10 aşa 10 aşa"...la noi se numeste "schema"
Baftă!

| CristieXe a răspuns:

Balegoasa,lipisioasa,cepuita,inconjurata.