Salut! Conteaza foarte mult si cum functioneaza fiecare metabolism! Unii au un metabolism mai rapid alti mai incet,lenes
Nu-ti face griji,continua cu ceea ce faci si vei vedea si rezultatele! :* Iti. trebuie de asemenea si o alimentatie sanatoasa,cat mai putine dulciuri,grasimi,prajeli. Muuulta apa!
Cat despre exercitii poti face alergari pe loc, sunt o gramada de exercitii ale picioarelor, mainilor, abdomenului, le gasesti pe net Ti-as da si linkurile dar sunt pe telefon si e destul de greu.
Iti doresc multa bafta!
Salut! Pai mareste gradul de dificultate si nu te astepta la minuni într-un timp relativ scurt tinand cont ca faci doar exerciții cu greutate proprie.
Pentru inceput :
-Flotarile incearca sa le faci cu picioarele ridicate (pe un scaun, pe marginea patului) daca si asa ti se par usoare apropie mainile in drept cu umerii sau poti apropia palmele astfel încât sa fie lipite una de cealaltă deasupra sternului (capul pieptului)
-Abdomenele, pentru ele mai multe detalii găsești aici : http://www.culturism.ro/......-sala.html
-Genuflexiunile sunt cam aceleași dar incearca sa pui niste sticle cu apa într-un rucsac si sa faci cu ele, este foarte important sa iti menții o pozitie drapa a spatelui pentru a evita alte complicatii
-De asemenea iti recomand sa faci si tracțiuni sunt foarte bune. Sper ca te-am ajutat si spor la treaba!
"3 saptamani - o luna", "de mai mult timp si regulat". Ai rabdare, dureaza luni bune pana se vor vedea rezultatele. Chiar daca ai merge la sala, se pune 0, 5-1k masa musculara pe luna. Antrenamentul acasa nici nu se compara cu sala, asadar si rezultatele apar mai greu. Continua sa faci doar, in 2-3 luni o sa inceapa sa se vada...
Eu am pus o intrebare simpla si fara jigniri, asta imi arata cum ii privesti tu pe altii.
Sobolan123 întreabă: