| patrik986 a întrebat:

Vreau sa iau vitamine pentru cresterea musculaturii si nu știu de care să iau creatina, proteine, etc....maximul de bani ar fi 50 de lei știu că nu îi mult dar doar atat aș vrea să cheltui pe ele.
P.s: Sunt ectomorf si de aceea as vrea sa iau.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Fac sala de la 16 ani si acum am 31. Si din ce m-am documentat (+participat la concursuri) niciodata nu am auzit ce aberatii ai spus tu.

p.s.: suplimente cu proteine sunt recomandate si oamenilor cu un deficit proteic, indiferent daca fac sala sau nu.

Ai macar 5-6 ani de sala?

9 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Mănâncă tot ce-ti pune mami in farfurie, lasa "vitaminele". De aia 50 de lei mai ia-ti tu fructe si legume.

| Stefan_Stefan_2002_hEqU a răspuns:

Daca vrei poți cumpăra creatina cu 50 lei, sau mai puțin, caută pe net, dar creatina sub 70 de lei e de proastă calitate, eu ți-aș recomanda cu acei bănuți să-i economisești, îi aduni și dupa aceea îți cumperi ceva de calitate la 150-200 lei(aminoacizi ar fi cei mai buni, aia te umflă, proteine care îți dă putere sau creatină, aia doar îți dă forță și îți umflă mușchiul cu apă), mult succes.

| baru a răspuns:

Mega Mass...eu as merge pe natural!

| sierra1 a răspuns:

Vitaminele nu-ți cresc masa musculară. Până la proteine încapsulate, oferă-ți mâncare suficientă caloric și sănătoasă. Și fă exerciții "cât vrea mușchii tăi"

| Stefan_Stefan_2002_hEqU a răspuns:

Si încă ceva important,nu poți lua proteine, BCCA, creatina și altele dacă nu ai mai făcut sală, o sa ti le respingă organismul, dupa câteva luni de sală ai putea sa iei...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Stefan_Stefan_2002_hEqU):

Cum naiba sa le "respinga" organismul?

| Stefan_Stefan_2002_hEqU a răspuns (pentru Cosmin86):

Stare de voma, dureri abdominale, dureri de cap, febră...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Stefan_Stefan_2002_hEqU):

Proteinele si bcaa se gasesc in mancare. oamenii care MANANCA si nu fac sala au stare de voma, dureri abdominale, etc?

Mai documenreaza-te inainte sa dai un raspuns CRETIN

| Stefan_Stefan_2002_hEqU a răspuns (pentru Cosmin86):

Da,le găsești în mâncare,dar daca nu ai făcut niciodată sală sau incepi sa faci sală și iei proteine,BCCA sau amino din prima luna o sa vezi că așa e cum îți zic,și aici nu ne refeream la mâncare,vorbeam despre suplimente sportive, in orice caz, îți zic sa te mai documentezi, ideea e că nu trebuie sa ia suplimente din prima lună, vitamine da.