| Savulovici_Silviu_1991 a întrebat:

Hey vreau sa imi recomandati niste proteine bune va zic eu cateva daca sunt bune de cumparat sa imi ziceti care e mai bun incep cu : carnivor mega mass 4000 mutant mass sau serious mass proteine pana in 2 mil!

10 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Ai zis 3 gainere bazate pe carbo, nicio proteina (concentrat). invata diferenta.

| Savulovici_Silviu_1991 explică:

Eu am spus clar ca vreau doar o parere care sunt mai bune dintre cele pronuntate!

Sau spuneti-mi voi o proteina buna glutamina powder am auzit ca e buna iar.

| Goldenboy97 a răspuns (pentru Savulovici_Silviu_1991):

Ai si tu o varsta, nu crezi ca este destul de mare incat sa stii ce este mai bun pentru tine?
Ce este asa de greu, uite-te la valorile nutritionale si vezi care ti se potriveste.
Glutamina, creatina, toate au rolul lor. "Am auzit ca e buna" - Frate, tu nici macar nu ai curiozitate sa vezi ce este de fapt glutamina, nici macar nu ai citit despre ea. Si vrei sa iei.
In locu tau as baga 2 milioane in alimentatie, ignori ce este mai important. Alimentatia.

Prietene eu fac sala de 2 ani mananc de 5 ori pe zi doar ca am fost acuma la mare 2 sapt si nu mai sunt asa in forma din cauza apei si a soarelui in exces de aia vreau niste proteine sa imi! revin un pic...

Oricum! am hotarat ce iau. kre.alkalyn inainte de antrenament si dupa o portie de carnivor mass!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Savulovici_Silviu_1991):

Glutamina powder = ZERO PROTEINE, are doar glutamina.

Tu habar nu ai ce inseamna "proteina", dar vrei. Esti amuzant.

Mai citeste

| Cosmin86 a răspuns (pentru Savulovici_Silviu_1991):

P.s. : invata si tu sa dai reply pe raspuns, NU raspuns general, ca nu vede nimeni raspunsul tau general, nu primeste notificare utilizatorul ca i-ai raspuns.

| florynmondialul a răspuns:

Mutant mass este pentru mine un gainer FOOOAARTE BUN! am pus in jur de 4-5 kg de la o cutie!

| Alinaka a răspuns:

Mega mass 4000 http://goo.gl/08CrbY de la weider