| marian19954321 a întrebat:

Imi da bicicleta in gol, ce trebuie sa schimba la ea?

8 răspunsuri:
| anoonimull a răspuns:

Poate fi de la mai multe lucruri, ar putea fi de la butuc dar probabil ti s-au ros dintii foii.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Paote sa se fi stricat pinionul. Ai schimbat pe urmatorul? Daca da, probabil ti s-a stricat clichetul de la pinioane, ala care le face sa se invarta in gol inapoti si sa traga inainte, la tine merge in gol si inapoi si inainte. Si intr-un caz si in altul trebuie dusa la un meserias. Majoritatea bicicletelor moderne se pot desface doar cu o cheie speciala.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asta-i un site pe care dam raspunsuri serioase. Raspunsurile aiurea sunt taxate si pot sa-ti blocheze contul sau sa ti-l stearga!

| Claucs a răspuns:

Strange lantul.

| seularts a răspuns (pentru Salontanul):

Unii oameni m-au nevoie si de un zambet sa li se faca ziua mai frumoasa! Nu totul trebuie sa fie serios in viata! Daca fac un om fericit si un admin imi sterge raspunsul apoi, eu sunt implinit in sinea mea happy Asa ca zambeste, pentru ca viata e scurta si un site nu e sfarsitul lumii pentru nimeniwinking

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru seularts):

Spuse cineva care abia si-a sters casul de la gura. Stai linistit! Sunt de-o seama cu bunicul tau si "bantui" pe acest site de ani buni. Stiu cum merg treburile pe aici. Asa ca pastreaza-ti sfaturile.

| Cristea468 a răspuns:

Rulmenții

| Arthiom a răspuns:

Cum adica da bicicleta in gol? Iti sare lantul? Sau pedalezi dar nu se misca roata?
Daca sare lantul, cand sare? Cand pedalezi normal sau cand schimbi vitezele?
Daca sare cand pedalezi normal ori e uzat pinionul, ori e stramb butucul.
Daca sare cand schimbi vitezele e vina intinzatorului.

Daca lantul nu sare dar pedalezi in gol si roata nu se prea invarte, inseamna ca e stricat clichetul de la pinioane din spate, si trebuie schimbat tot ansamblul.