| IonutCiobanescu a întrebat:

Imi puteti recomanda un regim de ingrasare, am 14 ani 56-58 de kg si fac sala de o saptamana si as vrea sa ma ingras pana la 63 de kg sau 64, ce as putea face in afara de carne fiarta, n o pot manca

7 răspunsuri:
| AnaMaria113bm a răspuns:

Mănâncă la ore diferite în fiecare zi. Încearcă să mănânci cât mai multe alimente, mă refer la diferite tipuri. Mănâncă tot ce-ți place și la ore târzii dacă poți. Trebuie să faci exact opusul unei cure de slăbire... Program haotic pentru mese și etc...

| DannyQ a răspuns:

Cum sa nu poți sa mănânci? laughing) Mănâncă piept de pui, ouă, orez brun, paste, pește, fasole, mazăre, cartofi dulci,lapte,brânză, nuci,migdale,banane, mere, ciuperci, salata verde, broccoli, iaurt(cu grăsimi), ciorbă de găluște, mămăligă etc. Eu zic sa pui pe tine într-un mod sănătos, așa este cel mai bine, sper că te-am ajutat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnaMaria113bm):

Nu chiar, poate creste in greutate prin masa musculara NU grasime.

E posibil cantarul sa arate si 15 kg in plus si totusi sa NU te fi ingrasat deloc.

| Cosmin86 a răspuns:

Carnea fiarta e pentru slabire, nu pentru ingrasare laughing)

| Sn4k3 a răspuns:

Mananca alimente si mancaruri cu multe calorii (cauta pe google). Trebuie sa fii in surplus caloric. Iti imparti tu proteinele, carbohidratii, grasimile daca te intereseaza.

| aXy99 a răspuns:

Consuma mai multe oleaginoase.

| IonutCiobanescu explică (pentru DannyQ):

Iti multumesc!