anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti zice cum as putea face forta in brate? Funda celui mai complex raspuns!

Răspuns Câştigător
| dracu14 a răspuns:

1.iti cumper un set de gantere profesionale
2.iti stabilesti un regim care sa cuprinda multe proteine(cu carne de pui, peste, cartofi)4-6 mese pe zi, mici si dese
3.iti stabilesti programul de antrenament, recomandat 3-4 antrenamente pe saptamana cu zile de pauza intre ele,trebuie sa faci flotari,lovituri de pumn cu o greutate mica, exercitii cu ganterele, iti recomand sa incepi cu greutati mici, cand ti se par usoare maresti greutatea, recomand maxim 10 repetari pe serie si sa faci cate 3 serii (de inceput, pe masura ce avansezi mai adaugi si cate o serie)
4. apuca-te de treaba

| DuzzyDrey a răspuns (pentru dracu14):

Cartiofi sunt carbohidratii si ce antrenament sa faca Flotarii si lovituri de pumn, prin flotarii face piept+triceps iar prin lovituri de pumn isi mareste viteza loviturii si in niciun caz muschii, macar daca si a luat ganterele alea sa isi dezvolte si el tot ce poate din corp cu ele. Biceps+Triceps+deltoid+piept+Spate(unele ex) si daca vrea sa arate bine picioare si abdomen.

| dracu14 a răspuns (pentru DuzzyDrey):

A spus ca vrea forta in brate nu muschi...

| anonim_4396 explică (pentru dracu14):

Ziceti cum se da funda!
FAC EXERCITII CU GANTERE!

| dracu14 a răspuns (pentru anonim_4396):

In dreptul raspunsului apare delcara raspunsul castigator, dai acolo si te va intreba daca esti sigur, daca esti sigur apesi pe da daca vrei sa te mai gandesti apesi pe nu

| DuzzyDrey a răspuns (pentru dracu14):

Si forta nu o capeti prin muschi sau ce in mintea ta muschi sunt decat de "agatat" Fetestraight face doamne ce minte puteti avea

| dracu14 a răspuns (pentru DuzzyDrey):

Omule eu am multa forta cam dubla fata de un alt baiat de varsta mea, ridic greutati, fac flotari insa eu nu am nici macar o grupa de muschi dezvoltata sunt doar solid si atat

| Cosmin86 a răspuns (pentru dracu14):

E imposibil sa maresti forta fara sa cresti si un pic masa musculara.

| dracu14 a răspuns (pentru Cosmin86):

Pai eu am bratul beton adica cand incordez e tare ca piatra insa nu am nici o grupa de muschi dezvoltata...

| Cosmin86 a răspuns (pentru dracu14):

Daca ti-ai fi masurat bratul inainte de antrenamente ( sa zicem acum 6 luni sau acum 1 an ) si l-ai masura si azi, sigur ai constata macar 1 cm diferenta.

11 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Marind numarul de kcal

| mortallx a răspuns:

Fa tractiuni/flotari, ridicare de greutati, altfel cum ai vrea sa obtii forta?