Prietene ai noroc sunt fost fotbalist.sa iti explic:1 cu latul dai plasat fara forta dar cu precizie.cu siretul dai cu forta dar mingea poate sa treaca si pe langa tinta.ca sa fi portar bun trebuie sa te antrenezi si asa o sa devii din ce in ce mai bun.sa faci plonjoane corecte sa ai priza la minge. funda si sper ca am fost de ajutor
Iti dai seama, daca nu te intalnea pe tine nu mai ajungea baiatu'-n liga 1.
Numai sfaturi de fost fotbalist.
PS: Daca joci in liga a 12-a nu te poti numi fotbalist.
Am facut si eu 13 ani de fotbal si sunt fost portar. Sa fi portar trebuie sa fi in primul rand nebun. Trebuie sa vorbesti mereu in timpul meciului si sa iti dirijezi coechipierii...manusile sunt un element important si recomand pe cele de la uhl sport..sa fi portar inseamna multa munca si repetarea la infinit a exercitiilor specifice pentru un portar. Trebuie sa ai timp de reactie, reflexe, intuitie. Rog pe unii care mai raspund pe aici sa explice copilului exact si sa nu il luati in ras si sa cersiti funde! Scopul e sa ajutam nu sa radem de altii
Prietene capitanul dirijeaza el dar cel care vede bine tot e cel din spate adica portarul. Portarul in primul rand ofera siguranta echipei si la el si cea mai mica greseala se observa imediat. In fine fiecare intelege fotbalul cum vrea. Baiatul vrea sa stie cum sa suteze... orice sfat e cam inutil.ia mingea si da in ea cat poti si asa ai sa inveti si misterul loviturii corecte