Sportul este pe primul loc in sanatatea omului mai ales a unui adolescentciteste pe internet de conditia fizica
Conform vechiului precept latin " mens sana in corpore mentosana"şi " citius, altius, fortius", cum a spus baronul de Coubertin, dacă faci sport poţi ajunge la Olimpiada de mîini îndemînatice sau cerb alergător.
Ca sa MAI slabeasca ceva grame porcii si vacile care baga in ei/ele pana cad pe spate de aia
Sincer as prefera sa se faca educatie fizica in scoala mult mai mult decat religie spre exemplu(cel putin pana in clasa 5-6)...Cum te astepti ca un copil pe care tie iti este frica sa il lasi singur in casa sa inteleaga conceptul de "Dumnezeu".
De ce oare? mai fara miscare nu exista placere de viata, nu faci ed.fiz, esti ca o baliga. Macar sa fi facut exercitii acasa puteai sa zici ca da intr-adevar ce-mi trebuie ed fiz. daca eu fac exercitii acasa.E bine sa stii matematica sau limba romina sau... in loc sa fii sanatos si sa traiesti mai mult si placut?
Eu sunt slaba si tot alerg pentru tonifierea muschilor nu ca sa slabesc nu ii neaparat pentru cei grasi
De obicei astfel de intrebari le pun cei grasi ? esti unul dintre ei?
Pentru Obezi si ce req mah?=]] noi am obezit? d mai facem sportt? iakx( mi-plke sportu doar pentru jocuri
Nu stiu poate pentru cei obezi... dar in cazul nostru nu near trebui ed. fizica
Frate pentru sanatate, ca doar sunt atatia obezi ( nu trebuie sa radem, doamne fereste ), lor le prinde bine, eu unul vreau sa fac sport , as vrea sa fac cate 5-6 ore pe zi dar na.