| Paulina_9641 a întrebat:

Imi ziceti de ce oare trebuie sa facem educatie fizica la scoala?
Fundista

Răspuns Câştigător
| andreea_9905 a răspuns:

Sportul este pe primul loc in sanatatea omului mai ales a unui adolescenthappyciteste pe internet de conditia fizicahappy

15 răspunsuri:
| M.G.R a răspuns:

Nu strica laughing

| ღAndruscaღ a răspuns:

Nu stiu poate pentru cei obezi... dar in cazul nostru nu near trebui ed. fizica

| darmar a răspuns:

Frate pentru sanatate, ca doar sunt atatia obezi ( nu trebuie sa radem, doamne fereste ), lor le prinde bine, eu unul vreau sa fac sport happy, as vrea sa fac cate 5-6 ore pe zi dar na.

| flavia002 a răspuns:

Casunt nebuni profesori si ministri.

| cristianorudi7 a răspuns:

Ca sa MAI slabeasca ceva grame porcii si vacile care baga in ei/ele pana cad pe spate de aia

| Bezea a răspuns:

Sincer as prefera sa se faca educatie fizica in scoala mult mai mult decat religie spre exemplu(cel putin pana in clasa 5-6)...Cum te astepti ca un copil pe care tie iti este frica sa il lasi singur in casa sa inteleaga conceptul de "Dumnezeu".

| IsaBeLLaa a răspuns:

Pentru Obezi si ce req mah?=]] noi am obezit? d mai facem sportt? iakx( mi-plke sportu doar pentru jocuri cool

| dustru a răspuns:

De ce oare? mai fara miscare nu exista placere de viata, nu faci ed.fiz, esti ca o baliga. Macar sa fi facut exercitii acasa puteai sa zici ca da intr-adevar ce-mi trebuie ed fiz. daca eu fac exercitii acasa.E bine sa stii matematica sau limba romina sau... in loc sa fii sanatos si sa traiesti mai mult si placut?

| djdeea99 a răspuns:

Ca sa ne mai inveselim putin dupa atatea ore stupide!

| YeyethisShitLookLikeAToupee a răspuns:

De obicei astfel de intrebari le pun cei grasi laughing? esti unul dintre ei?

| andreea_9905 a răspuns:

Eu sunt slaba si tot alerg pentru tonifierea muschilor nu ca sa slabesc happynu ii neaparat pentru cei grasi

| corolav a răspuns:

Conform vechiului precept latin " mens sana in corpore mentosana"şi " citius, altius, fortius", cum a spus baronul de Coubertin, dacă faci sport poţi ajunge la Olimpiada de mîini îndemînatice sau cerb alergător.

| pavel88 a răspuns:

Ca sa te miri tu.

| dustru a răspuns (pentru corolav):

Sustin frate. nu inteleg de ce ''citius, altius, fortius'' se inlocuieste astazi cu ''mcdonaldsus burgerus leneus'' big grin

| corolav a răspuns (pentru dustru):

Mă bucur că găsesc şi eu un om care gîndeşte sănătos şi nu doar ca acelora care dacă le pui creierul la o găină va merge găina înainte cu curul. M - aş bucura să putem conversa şi conserva o eventuală trainică amiciţie. Asta e marea mea pasiune : jocurile de cuvinte.