Frate.Eu mergeam la sala 2 saptamani si antrenorul ma punea sa fac flotari.Nu le faceam eu calumea.Dar am inceput dupa 2 saptamani sa fac calumea si aveam mult mai multa putere in brate incearca sa faci in fiecare zi cate 100-150. Nu trebuie de odata. In reprize de cate 10 flotari daca nu te descurci prea bine. Funda?:d
Daca le faci constant, 20-30 pentru inceput(in fiecare zi) timp de 2 luni... apoi cresti nr lor la 35-50 (in fiecare zi) pentru 4-5 luni nu o sa te mai recunosti...iti spun din experienta unor prieteni! Mult succes!
Salut eu fac flotari dar nu o sa fi tu cel care vede schimbarile vor fi oamenii din jur. Sau poti face un test iti fa-ti o poza acum pipt, spate etc si iti mai faci una peste o luna dou si vezi schimbarile. Eu fac flotarile in genu asta : fac 4 serii a cate flotari pot si pauza foarte mica intre serii pauza :30 sec sau asa. Ai mai putea sa : faci 4 serii de cate 15 flotai depinde cam cate poti face si cu o pauza mai mare intre ele.
Mda,noi dam proba de rezistenta din flotari , la fratele meu care face 100 de flotari dimineata si seara se observa foarte tare, iti recomand flotarile deoarece foloseste toti muschi .In vreo 2-3 luni o sa se vada diferenta dar neintrerupt adica azi faci maine nu faci, faci in fiecare zi dimineata si seara cate 100.
Salut!
Să ştii că rezultatele se văd după câteva luni de flotări.Sunt cele mai bune exerciţii.Toată treaba e să te ţii de ele.
După părerea mea sunt de ajuns 50 pe zi.
Dar ai nevoie şi de nişte abdomene pentru o creştere musculară "armonioasă"
Sper că am putut să te ajut.
Nu-ti foloseste toti muschii! pe langa flotari daca nu vrei sa dai bani pe sala iti recomand niste gantere, si tractiuni. Atentie la gantere sa nu folosesti prea grele deoarece iti pot deforma coloana daca habar n-ai sa faci
Am inceput cu serii de 7 flotari si am ajuns in 2 luni sa fac serii de 50 de flotari.
la inceput am pus masa la pectorali si la abdominali
marita sa incerci, nu pierzi nimic
anonim_4396 întreabă: