anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

în cât timp slăbesc, dacă fac abdomene în fiecare seară? sau cel puţin după câte săptămâni se vede vreun rezultat?

ţin să menţionez că fac de vreo 2 săptămâni (60-70 de abdomene) şi nu prea se vede nimic. sad
ce pot face să scap de "burtică"într-un timp mai scurt? HEEELP!

3 răspunsuri:
| Etelca a răspuns:

Mananca sanatos si fa cardio(bicicleta, alergat, inot), poti face si crunch challenge :*

| agent006 a răspuns (pentru Etelca):

Mulţumesc :*

| LarissaMouse a răspuns:

Buna!
Pai nu poti doar sa faci abdomene.Asa mi-am luat si eu teapa laughing
Trebuie sa iti pui tot corpul in miscare, nu poti sa scapi de abdomen doar asa.Iti recomand sa faci mai intai o incalzire, apoi cateva exercitii carido ca sa-ti puna sangele in miscare si apoi intra pe youtube si scrie "8 min abs". Asa gasesti cele mai bune exercitii pentru abdomene si chiar au efect,ba chiar daca lucrezi mult,poti face si patratele laughing sa stii ca e greu, dar o sa reusesti. Daca faci doar abdomene simple, nu vei obtine un rezultat prea bun.
Trebuie sa ai grija si ce mananci, pentru ca poti sa faci tu sport, dar degeaba. Uite ce zic eu ca ar fi mai mult decat suficient:
Incearca sa mananci cat mai putina paine si multe fructe.Acum ca avenit vara, poti sa mananci cirese si pepeni la greu laughing
Renunta la zahar.Zaharul ingrasa si nici nu e sanatos.Bea suc fara zahar, si gata cu dulciurile! happy
Si trebuie sa te hidratezi foarte mult.Organismul are nevoie de multa apa pentru a elimina grasimea.
Cam asta e tot ce ai de facut.
SucceS!