| Gangstaass a întrebat:

In cateva zile dau proba de rezistenta ce parere ati avea daca as bea o sticl de energizant inainte de ea?

6 răspunsuri:
| Sabyna97 a răspuns:

Nu cred ca ajuta la nimic daca bei o sticla de energizant.Incearca sa faci ture de stadion pentru vitezabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trisezi! Acum, recunosc, eu nu sunt buna la sport deloc.Si cand am dat rezistenta am scos cred ca 3-4 min, si am gafait un minut intreg dupa aceea.Dar macar stiu ca am scos timpul ala fara sa trisez, a fost meritul meu si doar al meu.Pe scurt, nu ti-as recomanda. Plus ca energizantele iti fac mai mult rau decat bine

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Te-ai epuiza in primul minut, energizantul iti confera energie mare si de scurta durata.

| Meghy414 a răspuns:

Buna! Cred ca e mai bine si pentru sanatatea ta dar si pentru tine sa nu bei energizant... Zvonurile cum ca el iti da energie eu personal nu cred ca functioneaza.Mai bine bea un suc natural sa vezi ca o sa dai proba de rezistenta fara probleme! Ia-l ca pe un sfat prietenesc! Spor la proba! Sa IEI 10!

| Officialme93 a răspuns:

E o tampenie! Fac cross de mic si iti spun foarte sigur.Sa nu faci asta ca se alege prafu. Daca trebuie sa scoti un timp anume ia cu tine un ceas la mana. Uita te exact cand pleci. De ex trebuie sa scoti pe un km 3 min si 15 sec ok? Te uiti la ceas cum stai cu timpu ca sa stii cand sa fortezi, si cand sa o lasi mai moale. Alearga cu gura inchisa. Inspira pe nas expira pe gura. Nu vorbii in timp ce alergi. Concetreaza te pe ceva anume si atat. Nu te gandii ca numai poti. Cand simti ca nu mai poti atunci forteaza.Primele 20 de s de vor termina dar dupa iti vei revenii. Sper ca ti am fost de ajutor

| allexia_9951 a răspuns (pentru Officialme93):

Corect, un ceas face toti banii. Totusi poate sa manance cu 1 ora inainte o banana si un snikers. Nu uita sa te incalzesti 15 minute inainte de proba, cand incepi proba sa fi deja putin transpirat. bafta!