| Alex_Radu_1999 a întrebat:

In fiecare zi ma gandesc ce sa mananc inainte si dupa sala. Mi'ati putea da niste idei va rog? Funda *

7 răspunsuri:
| Cedry2k8 a răspuns:

Mananca 2 oua fierte (cu paine) inainte sa mergi la sala. Este o masa bogata in proteine, deci e bine pentru sala, sa mananci cu 15 minute inainte sa incepi activitatea

| Alex_Radu_1999 explică (pentru Cedry2k8):

Pai nu pot manca in fiecare zi 2 oua fierte... SI dupa sala ce as putea manca?
Multumesc anticipat

| Alex_Radu_1999 explică (pentru Cedry2k8):

Aa da si daca nu te superi ai putea sa-mi dai idee si pentru cina ce as putea manca? Multumesc.

| Cedry2k8 a răspuns (pentru Alex_Radu_1999):

Pai ar trebui sa te uiti in frigider, si iei ce este mai hranitor de acolo, iei de exemplu.o cutie mica de pateu de pasare/porc(daca nu, cumperi) si o paine si mananci. Sau lactate. Lactatele sunt cele mai bune pentru masa musculara si oasele. Iti iei niste iaurt sau lapte si bei 1 cana sau 2. Pentru cina, ca m-ai intrebat mai jos poti manca niste piept de pui prajit sau alta carne de pui. Carnati, sau alte chestii gen carne (de casa). Nu cremwursti din comert ca nu faci nimic, iti dai metabolismul peste cap. Poti manca cartofi fierti, prajiti. Legume, fructe. Sa insisti mai mult pe lactate, si poti intre mese sa iti mai faci un sandwich cu cascaval, rosii, castraveti, paine. Mai poti manca si spaghete(paste fainoase), supe, salate, si peste in special. Mai combini si tu ce ti-am scris aici. Aa si sa mananci si paine mai multa, chiar si goala, merge, e hranitoare laughing. Funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cedry2k8):

Cu paine? Alta sursa de carbohidrati nu stii si tu?

2 oua = 14 grame de proteine, nu e chiar "masa bogata".

O masa bogata in proteine are 30-40 de grame, nu 14.

| Moonlight15 a răspuns:

Inainte de sala 2 tipuri de fructe,paine integrala,carne,branza,oua,fulgi de ovaz. Dupa antrenament consuma carne cu carbohidrati... Piept de pui si cartofi copti, curcan si salata de
legume, peste si orez. Seara poti manca
iaurturi, banane ca o gustare, in rest la fel ca pe parcursul zilei.