| StefanDrg a întrebat:

In Italia se difuzeaza in direct pe vreun canal meciul Belgia - Romania din seara asta? Funda

Răspuns Câştigător
| VoicuFlorina a răspuns:

Pe Rai Uno, se difuzeaza.

22 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Îi facem praf pe belgieni.

3 goluri înscrie România diseară.

| StefanDrg explică:

Este pentru o persoana in varsta din Italia nu se descurca cu tehnologia. Vrea program tv sa vada meciul. In Italia

| 1onur a răspuns:

Păi poți să-l urmărești frate online in direct pe Digi sport de pe telefon live se transmit în direct eu așa urmăresc diseară meciul de pe telefon acasă.

| StefanDrg explică (pentru 1onur):

Eu sunt in Romania

| StefanDrg explică (pentru 1onur):

Nu e pentru mine. Nu stie persoana sa foloseasca online pe telefon nu se descurca

| 1onur a răspuns (pentru StefanDrg):

O să-i batem și pe belgieni așa cum le-am dat-o și celorlalți pe ăștia vreau să-i batem cu orice preț am sa urmăresc meciul cu tot oful meu și inima mea vreau să-i batem pe belgieni ăștia cu ori preț nu-i suport deloc pe belgieni...

| 1onur a răspuns (pentru StefanDrg):

Nu știu boss astfel eu sunt in Austria la muncă aicia și urmăresc de pe telefon știrile din România și meciul de diseară

Am o ură pe belgieni ăștia... Vreau să-i batem cu orice preț dacă câștigă Romania diseară meciul toată noaptea să plâng de fericire pe ăștia vreau să-i batem

| 1onur a răspuns:

Eu nu mă uit la fotbal deloc da meciul ăsta este special pentru mine este meciul de fotbal al vieții mele.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pe pro tv international daca prinzi ai antena de satelit sau cablu?

| darrio2007 a răspuns (pentru 1onur):

Bine ar fi. Dar nu cred.

| 1onur a răspuns (pentru darrio2007):

Eu cred cu toată inima și tot sufletul meu căi batem și o să-i batem. -_-

Normal ca si eu im doresc asta. Cine nu si-ar dori?

Tăticule darrio2007 diseară îi bate ROMÂNIA DISEARĂ CÂȘTIGĂ.

| Korkodeln a răspuns:

RAI1 si SKY Sport la 21:35 ora locala:
https://m.cinemagia.ro/program-tv/rai-1/

| relian a răspuns (pentru 1onur):

Iam batut pe belgieni, asa cum o sai batem si pe slovaci laughing o sa mergem direct acasa cu trenul, desi eu ais lasa sa mearga pe jos, in mina nu putem sai trimitem ca or inchis romanii minele laughing

La ultimul joc, Slovakia bate RO si Ukraina, bate Belgia sau face egal,
Ro este deja eliminata, e acolo munde a fost mereu, atit poate, cand o putut mai mult, o avut ceva talente, acum are talente zero.

Se pare sufletul tau so cam dus de suflet laughing una este sa vrei, alta sa si poti.

| 1onur a răspuns (pentru relian):

Eu tot sânt mândru de ei chiar și așa.

| 1onur a răspuns (pentru relian):

Sufletul meu nu se pierde niciodată fiindcă sufletul meu nu este de vânzare și nici înlocuit Sufletul meu îi aparține lui Dumnezeu nu unui meci de fotbal.

3 -0 pentru Belgia.
Nepoțele, ai fost prea optimist in privința asta.
Chestia este că nu sunt microbist.

Unchiule eu și așa sânt mândru de ei

Toti ar trebui sa fim mandri de ei. Numai sa dovedeasca si ei cu ceva că merită mandria noastra.
Vezi tu, eu am prins si generatia de AUR cand era la apogeu. Hagi este mai mare ca mine cu 4 luni.
Este foarte mare diferență față de ceilalti.

Domnule darrio2007 Hagi va rămâne o legendă pe care nu se va mai naște în Romania niciodată tatăl meu a prin și el generația de AUR mi-a spus Absolut totul legat de Hagi și de fotbalul românesc dar sincer va spun din toată inima eu nu cred că noi vom mai avea vreodată în România un jucător atâta de dăruit un luptător Adevărat cu adversarii săi tehnica in a controla mingea cu atât grijă și tehnică loviturile lui libere de la jumatea terenuri nici măcar nu pot visa unii sa dea asemenea goluri el le făcea să pară simple dar erau multă muncă in spatele la tot ce a făcut pentru fotbalul românesc Hagi este de ne înlocuit flexibilitate pe care o avea pe terenul de fotbal mișcările lui de pe teren fotbal ieșirile lui cum își crea ocaziile de ieșire la minge el Hagi cu Adevărat a iubit si încă iubește fotbalul românesc mai mult că orice eu sunt sigur de asta că și el regretă cum a ajuns fotbalul românesc nu putem compora cu nimeni pe Hagi Hagi este unul singur altul nu va mai veni si nu va mai fi in locul lui Hagi este și va rămâne în inimile noastre și sufletul nostru veșnic.

| relian a răspuns (pentru 1onur):

Nu am spus ca ti-ai pierdut sufletul, am spus s-a dus de suflet, adica ca n-a fost mingaiat de ce tu iti propusesei, sa te simti bine, sai bata RO pe aia cu 2 sau 3 la zero laughing

Sa intimplat dar invers laughing banui ca te-ai rugat la Dzeu dar ai uitat sa spui cine sa bata, o fi crezut Dzeu ca ai cerut pentru Belgia laughing
Cind o sa mori, o sa dispara si sufletul asta al tau, se va imprastia in toate zarile, stai linistit, nimic nu-i pentru totdeauna.

Tot esti mindru de jucatorii romani, e bun, dar trebuie sa fii mai temperat, sa nu ti se urce la cap, asa cum li s-a urcat lor o simpla victorie cu o echipa slaba.

Am vazut spui de Hagi ala Hagi nu asta fiul care este cam anemic laughing nu se compara, e diferenta ca de al pamint la cer.
De nascut ce spui, au fost altii si inaintea lui Hagi, asa talentati, poate unia au fost mai talentati ca Hagi, doar ca vremurile nu le-au permis sa arate si in afara ca erau buni, desi si pe atunci erau urmariti si stiau cei de pe afara despre ei, dar sistemul nu ia lasat sa plece in afara sa arate ce pot, ce stiu.

Jucatorii astia de acum nu au talent deloc, asa ca mai misca cate unu ceva, este pentru ca asta fac zi de zi, asta au facut de copii, dar sa fie asa cu talent din nastere, nu prea vad la care.

Fiul Hagi, normal ca nu la mosteniot pe tacsu, in general baietii mostenesc pe mama laughing asa ca eu stiam de cand s-a bagat ala in fotbal, fara sa il vad, ca nu-i talentat.

Poate ca or fi si talentati in RO dar nu prea au loc, de astia gen Baiatu lui Hagi, baiatu lui Iordanescu si mai stiu eu ce prietenii, ce chestii genul asta.

Nu mai merge nimeni pe nicaeri sa vada, auda, uite am auzit ca nu stiu in ce pras prafuoit, sat, comuna, este un copil foarte talentat cu mingea.
Acum astia care au scoli, stau acolo, asteapta sa mearga copii la ei. Daca un copil chiar de este talentat nu are bani, nici nu are cum ajunge la scoala lui hagi sau mai stiu eu care.
Degeaba ii spui tu, vezi acolo e cineva bun, nu sta el sa trimita pe careva sa verifice sa vada.

Daca ai vazut acum sunt parinti, care stiu ca in fotbal se cistiga bani buni, isi duc copiii la acele cluburi, ca stiu ceva sau nu, hai acolo acolo se fac bani laughing

Daca te uiti si cu scoala este la fel, hai la medicina ca ajungi doctor iei spaga laughing pe criteriul asta se face scoala si mai tot in RO, nu sa mergi unde ai chemare, unde ai talent.

Cine merge asa, doar manelistii laughing care e talentat, da aia cinta manele. aia cinta la instrumente fara sa mearga deloc la scoala.

Stii care este chstia mai naspa? Societatea da in ei, nu-s buni laughing nu-s buni ca cinta manele, nu-s buni ca cinta la instrumente fara sa faca scoala.

Deci in RO voit sunt tinuti la distnta cei care au ceva talente, nu-s vazuti bine, trebuie sa treci prin sistemul lor de rahat, altfel nu esti bun.

In america la joburi, nu te intreaba nimeni ce scoala ai. Sa candidezi la presedentie scoala nu este o conditie, poti sa nu ai scoala deloc, poti candida.

Poti face scoala si acasa, conteaza sa stii sa citesti sa scrii, exact cum invata aia sa cinta la instrumente, fara sa mearga la scoala.

Daca esti bun, esti bun frate, nu conteaza ca ai facut scoala pe undeva.
Bine sa nu crezi ca eu is manelist laughing am dat exemplu ala, ca stie asta toata tara,
Asa ca RO de aia nu sta bine la mai nimic, romanii is corupti rau de tot de la mare la mic.