Zilnic trebuie sa mergi! Multa apa putina paine si o sa ai o talie de viespe! Si putina vointa.
Da cine suntem noi sa iti ghicim timpul? Nu suntem clarvazatori, du-te la sala si afla singura.
mda....trebuia sa comenteze cineva aiurea..ai vazut intrebarea si te-ai gandit sa comentezi ca sa ajungi in top 3?
Mai fato, eu nu dau raspunsuri ca sa fiu in top. Eu sunt aici ca sa ofer sfaturi si raspunsuri cat mai corecte.
Trebuie sa intelegi faptul ca fiecare corp este diferit in felul lui. Altu slabeste mai usor, unu mai greu. Chiar nu conteaza. Nu putem sa prezicem timpul, asta depinde de alimentatie, exercitiile fizice, odihna, si alti factori. Ala ti-a zis sa nu mananci paine, sa bei apa. Sa fim seriosi, chiar asta vroiai sa auzi. Am dreptate? Iti garantez eu ca painea nu ingrasa, nici grasimea si nici dulciurile. Teoretic sa poate slabi si cu o ciocolata daca nu stiai.
Cam asa stau lucrurile, doar din intrebare imi dau seama ce persoana esti. Fetita rasfatata, imi bat capul degeaba cu tine.
Vezi ca nu ma cunosti deci nu vorbi asa despre mine... puteai sa zici asa de la inceput in loc de "cine suntem noi sa-ti ghicim timpul? Nu suntem clarvazatori..." ma rog, poate am interpretat eu gresit ce ai vrut sa spui.
)))) De ce ai impresia ca e rasfațata? La prima vedere pare o fata de treaba si de gașca.