anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete, astept sa raspundeti
Va plac baietii cu muschi, si ce parte anume va ia ochii cand sunteti la plaja de exemplu....sau pe strada brate,pectorali,abdomen, picioare, umeri sau spate?
Ati sta cu un baiat doar pentru aspectul lui ca arata foarte bine?

16 răspunsuri:
| Rebbbeca a răspuns:

Mie una nu...imi plac baieti simpli si nu ma uit la cea ce ai enumerat tu mai sus, ci ma uit la ochii.Eu cred ca ce e in interior e mai ok decat ce e pe afara...

| MsD a răspuns:

De ex eu atrag atenţia peste tot! Dar mai tare la abdomen şi pectorali, la braţe.Aş eşi cu el dar să se poarte şi bine să nu fie de ajuns doar faptul că arată bine..succes

| AlexutzZza a răspuns:

Wow! Sincer, pentru mine nu conteaza muschii, ci cum se comporta. Referitor la intrebarea cu plaja, cred ca abdomenul... Si nu, nu as sta cu un baiat doar pentru aspectul fizic. big grin

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Ma, stii cum e cu baietii astia cu muschi? vorba aia. dinamita, dinamita, dar fitil nimic...mic tare.rolling on the floor eu sunt fata, si am muschi, pentru ca ma pasioneaza.fac sala mereu.dar nu arat ca un barbat.in fine. nu imi plac barbatii musculosi.

| iuliaiuli18 a răspuns:

1. abdomen
2. nu neaparat, adica... poate sa arate dragit la fata si sa nu aiba un corp plin de muschi happy

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Eu de obicei ma uit la ochi.Bineinteles trebuie sa fie si putin dragut ca na...sa nu iti fie rusine sa iesi cu el, dar nu pun mare accent pe muschi si d'astea.Trebuie sa ma inteleaga si mai ales sa nu fie gelos, cu toate ca se acceptalaughing si gelosilaughing.
Si nu, nu as sta cu un baiat doar pentru ca arata bine, daca arata bine ce? Poate sa fie aspru, dur si mult prea gelos si nu ma pot intelege cu el.

| Patrăţel a răspuns:

Normal ca imi plac baietii cu muschi, dar nu, nu pot spune ca as fii cu un astfel de baiat daca ar arata ddoar bine si atat.Eu pun foarte mare accent pe atitudine si felul de a se comporta. Daca arata si bine si e si un gentleman. ar fi mai mult decat perfect. E evident ca nu poate sa iti atraga privirea un baiat slabanog, palid etc etc in comparatie cu altul mai dezvoltat.As fii ipocrita sa spun ca un baiat bine facut nu ar atrage priviri!big grin

| Shimax a răspuns:

Sincer..nu as sta cu el doar pentru fizic conteaza ce e inauntrul lui..cum se comporta, dar referitor la chestia cu plaja cred ca oricare fata se uita la baietii cu un fizic mai lucrat. Adica intr-adevar conteaza fizicul dar mult mai mult moralul si cum e sufletul lui, cum e el.

| 1DobreMihai1 a răspuns:

Frate eu le dau dreptate fetelor pentru ca ele stiu cel mai bine ce vrea o fata dar... eu atrag atentia cu bratele

| RyGoLeTa a răspuns:

Abdomenul,bratele,pectorali si de exemplu mie imi place de un baiat care nu are muchi dar e frumos.Depinde cum este el, rau bun intelegatorhappy

| Bivolu69c a răspuns (pentru SuperGirl122222222222):

Esti tu asa sigura ca o au mica astia care au muschi? Se vede ca habar nu ai, la culturistii care au masa musculara foarte mare asa pare mica din cauza masivitatii corpului, una normala de exemplu de 18 cm la un musculos pare mica la un slabanog pare mare

| k1fighter a răspuns (pentru SuperGirl122222222222):

Iauzi faci sala? M-am uitat la numele tau de pe m-am speriat "BuBuboxeoara" si... spui ca nu arati ca un barbat, nu?laughing)))))

| SuperGirl122222222222 a răspuns (pentru Bivolu69c):

Te simti?laughing si vezi ca nu am vorbit de tine.gura mica rolling on the floor

| Bivolu69c a răspuns (pentru SuperGirl122222222222):

Cred ca ii duci doru p*lii cu ardoare laughing esti cam nef**uta

| Popescu_8609 a răspuns (pentru Rebbbeca):

Asa spuneti toate. Nu vreti niciuna sa recunoasteti adevarul.

| erabianleonard a răspuns (pentru Rebbbeca):

Toate sunteti moarte dupa ****.