| Borcanelul a întrebat:

La 250 lei buget pe luna pentru suplimente, credeti ca cel mai eficient este sa iau de toti banii proteina din zer, sau sa mai iau si ceva creatina, omega 3-6-9 si un supliment de multivitamine?

Sau daca aveti voi idei mai bune, le astept.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Nu ca faci comanda pe mai multe luni, dar asa faci o investitie. whey gold la 900g sa iti ajunga 1 luna e cam 150. de ce cand poti lua 2.3 kg la 290? si tot asa. iei de 2.5 ori in principiu mai mult la cantitate pe maxim 1.8x diferenta de pret.

eu acum am facut comanda de urmatoarele:
1. creatina dymatise 90X1kg
2. garlic 100 pastile X1 pe zi
3. Xtend 90 portii, 1 pe zi 275 ron
4. fish oil ON 80 ron 200 pastile X3 pe zi 80 ron
5. multi vit scite 30 plicuri 80 ron

deci ajung cam 2-3 luni si comanda e cam 550 ron cu alte chestii si ma tine cel mai putin multivit 30 zile. in rest de la 66 in sus. asa iau xtend 30 zile cu 150, creatina pentru 1 luna cam 50 lei, whey 1 luna 150 si tot adun iese mult peste 550 ron raportat la timpul de folosire. si whey ca whey, dar restul sunt suplimente utile in viata de zi cu zi.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca iti cumperi multicentrum ai tot ce iti trebuie.

| Goldenboy97 a răspuns:

Proteina din zer si creatina, omega si vitamine iei din alimentatie usor.

| JohnnyBi a răspuns:

Elite whey dymatise 235 77 portii. deci te tine cam 2 luni si ceva. 110 lei pe luna.
creatina dymatise 90 ron 1 kg. 5g/zi te tine muuuuult. deci sub 25 lei pe luna.
fish oil ON e 80/200 pastile. cu 3 pe zi te tine 3 luni+ deci 25 lei/luna.
hmm. aici ramane un animal pak 160 lei 44 zile sau de la scitec multi pro 80 lei 30 zile. fain sau ce? iei tot ce vrei, dar investitia mare. sau strangi 2 luni si le iei pe toate odata.

| Borcanelul explică (pentru JohnnyBi):

Mai bine faci comanda pe mai multe luni, suma sa fie cat mai mare pentru ca primesti reducere, cel putin de unde cumpar eu si banii tot aia sunt.Mersi de raspuns, daca nu mai raspunde nimeni iti dau tie funda happy