| TalabaAlexandru a întrebat:

La cat timp este bine sa faci flotari

11 răspunsuri:
| Timeea2001 a răspuns:

Cel mai bine este sa faci flotari dimineata si seara.

| archas a răspuns:

Cand vrei tu!

| rikimaru95 a răspuns:

La cat timp? eu fac in fiecare dimineata cate 20. big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru rikimaru95):

Pentru ce? mentinere?

| Robyboss62 a răspuns:

La orice varsta poti face, eu am 12 ani si fac de 3 ori pe zi abdomene si flotari. Dimineata inainte sa plec la scoala fac 20ambele, dupa amiaza cand vin de la scoala fac 20flotari si 50 abdomene si seara incerc sa fac cat mai multe flotari.(mai mult de 30 nu pot)si abdomene fac chiar si o suta dar in mai multe serii.

| vSpy a răspuns:

Pai sunt mai multe metode 1 pe minut adica. Faci o flotare stai in maini cu picoarele intinse cum te-ai pregati pentru urmatoare flotare 1 minut iar fac flotarea iar sta in maini cu picoarele intinse. Poti sa faci si pe serii 25 de flotari intr-o serie stai putin. Si faci 5-6 seri dupa maine la fel

| vLaD1110 a răspuns:

Cel mai bine e sa faci cate 20 flotari pe zi: 10 dimineata, 10 seara. dupa o luna masa ta musculara va creste cu 15% :-) aproximativ

Răspuns utilizator avertizat
| Wehes a răspuns (pentru vLaD1110):

20 de flotari pe zi? Vezi sa nu-ti bubuie masa musculara.

| Istrati_Cosmin_1998 a răspuns:

Flotari se face vreo 30 daca nu poti 30 fa 10, 5 cate poti si flotariile se fac dimineata si noaptea, dupamiaza nu fa pentru ca muncesti degeaba, adica se face ceva muschi dar nu multi ca dimineata si noaptea.Fa cate poti, daca poti face mai multe faa multee pana ai tricoul ud sau pantalonul ud, daca e ud pantalonul sau tricoul inseamna ca ai facut ff bine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Istrati_Cosmin_1998):

Cu ce spui tu faci rezistenta, in niciun caz muschi

esti doar un copil mic, nu?