| JusTPauL a întrebat:

La cât timp este ok sa merg la sala după o noaptea în care am consumat alcool?
Din câte știu alcoolu oprește sinteza proteica plus de asta te cam lasă și fără vlaga.
Deci are rost sa merg a doua zi la sala sau îmi fac mai mult rău?

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Citeste cu atentie ce scrie aici: http://www.steroizi.ro/......re-alcool/

13 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Daca consumi mai putin (sau maxim) 0, 5g alcool pe kg corp nu vei avea nicio problema.

| FemeiaPisică a răspuns:

Cum spune un utilizator mai sus, mergi în a3-a zi după ce ai consumat alcool(mai ales bere). Altfel, te cam duci degeaba. Mă bucur că ești conștient de acest lucru. Sunt mulți care beau bere, merg la sală și se plâng că au burta umflată sau nu pun mușchi deloc.

| aXy99 a răspuns (pentru FemeiaPisică):

De parca ar putea o bere sa te opreasca din hipertrofie laughing

| JusTPauL explică (pentru FemeiaPisică):

Ma gândeam totuși sa merg mâine seara. Nu îmi place sa stau mai mult de 1zi pe tușă.
Eu n"am burta deloc. Nici nu beau bere laughing

| JusTPauL explică (pentru aXy99):

O bere nu, poate nici 10 dar dacă nu ți se mai alimentează mușchii pe proteina degeaba ii mai rupi. Tre sa bea și ei, săracii laughing
Nu știu sa calculez cât am baut. 2 sticle de Jack la 3 inși. Cum calculezi asta?

| aXy99 a răspuns (pentru JusTPauL):

2 sticle de jack adica 2l de cu 40% alcool impartit la 3? 800/3g alcool, deci 266, 7g alcool. E mult, foarte mult. Mai bine stai acasa azi si te duci maine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru aXy99):

Berea e cel mai bun preworkout laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cât alchool, iate dupã cum te simti a doua zi.

| GoldandSilver a răspuns:

Mergi a 3-a zi ca sa nu te risti. Si ai grija cu alcoolul happy

| Babanul a răspuns:

Dacă bei alcool degeaba mai mergi la sala, o seara de băut moderat te da înapoi cu o săptămână de efort fizic. Și se observa foarte ușor și la kilograme, ai grija.

| aXy99 a răspuns (pentru Babanul):

De asta toti betivii sunt aproape anorexici? laughing
O noapte de baut moderat (maxim 0, 5g alcool/ kg corp) nu te va afecta negativ deloc sau aproape deloc.

| JusTPauL explică (pentru Babanul):

Nu prea a fost moderata ca încă sunt beat?
La kg în ce sens, scazi?

| aXy99 a răspuns (pentru JusTPauL):

Sa zicem ca vei creste cu 20-30% mai putin in ziua respectiva. Decat sa stai acasa, eu zic ca merita sa te duci.