| S0nofS4tana a întrebat:

La ce m-ar ajuta daca as face atletism(ce muschi imi dezvolt)?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o intrebare. De ce pui o intrebare la 5 minute? thinking

| phantom2k a răspuns:

Atletismul este foarte bun pentru sănătatea generală a organismului, pentru imunitate, pentru vioiciune mentală și fizică, dar nu îți dezvoltă forte mult musculatura. Alergatul de anduranță (semifond și fond) -pentru că la partea asta a atletismului cred că te referi- este o activitate care presupune foarte mult efort, multă transpirație și multe distrugeri de țesuturi musculare (nu te speria de exprimare, nu e vorba despre accidentări sau leziuni). Alergatul de anduranță acționează asupra musculaturii mai mult ca tonifiant și o ajută să se definească, mai ales prin eliminarea foarte mare a apei prin transpirație. Dar dacă alegi atletismul, îți poți lucra tu partea superioară a corpului și cu o alimentație potrivită de proteine, glucide și lipide vei avea un organism armonios și o musculatură foarte bine definită.

| S0nofS4tana explică (pentru anonim_4396):

Esti cumva un admirator de-al meu de ma urmaresti cand postez intrebari noi, sau ce?

| baru a răspuns:

Hristos a inviat! Muschi nu vei face. Te vei fibra! Un atlet nu este muschiulos si nici nu este bine. El are nevoie de fibra nu de masa. Daca vrei masa, lucrezi cu greutati mari. Cu greutati mici faci fibrare. La alergari, te fibrezi. Legat de energie, conditie fizica, soliciti inma, inspiratie, este un alt capitol. Pa!

Întrebări similare