Nu e nimic special, in caz de egalitate si in acest caz se bate iar de la primul executant
Pai pentru ca o fost egalitate au fost penalty-uri asa greu e? si ca se juca un meci doar
Si oricum sau jucat 15 minute parca o repriza si dupa iar 15 minute si o fost tot egal
Pai a castigat Villareal. Dupa timpul regulamentar a fost egalitate (1-1) apoi s-au batut penalty-uri pana a ratat cineva si cam asta a fost povestea.
Hai sa va spun eu. A castigat Villareal cu 11-10 dupa executarea loviturilor de departajare.
Oooff, nici sa cautati pe Goagăl nu stiti.
Tu parca faci misto de noi? si pui intrebari aiurea si dupa te dai tare? asa puteai cauta inainte pe google si nu puneai intrebari aiurea, si dupa zici ca noi nu stim cauta
Departe de mine asemenea gand. Dar finală cu scor egal? Daca vroiai sa ma lamuresti spuneai din prima dar nici tu nu stiai ce sa raspunzi. Recunosc, vazusem si eu doar 1-1. Dar am intrat pe un articol si m-am lamurit singur de rezultatul final.
P.S. Nu sunt microbist.
Daca gandesti logic cum altfel putea fi asa scor? e undeva maxim 7 - 1 sau asa ceva
Bai omule, eu ti-am explicat ca la prosti cum a fost si tu incerci sa-mi spui mie scorul? Nici macar nu te-ai uitat la meci.
Fara jigniri te rog. Puteai spune si scorul. Te dai mare prea tarziu.
Vezi aici:
https://sport.hotnews.ro/......-start.htm
Cred ca asa ajunge campionul zilei ca incearca sa provoace pe oameni si fiecare ii da replica
Noapte buna, baieti. V-am mai animat putin weekend-ul. Erati cam adormiti. Ha, ha!
Castiga tot Villarreal pentru ca De Gea a cam fost De Gea(ba), un sut nu a scos la penalty-uri, culmea ca in sezoanele trecute era cel mai bun jucator al lui United si ii scotea din situatiile critice, dar i s-a cam dus asta, chiar el si-a ingropat echipa fiind singurul care a ratat.
Ai cautat sa te bagi in seama si cam atat? Nici in clasa a 3-a nu se fac astea, coane.
Macar am aflat singur rezultatul, coane. Daca erai corect, spuneai rezultatul si nu mai ajungeam la aceste polemici.
Posibil ca da. Asteptand un raspuns de la voi. Dar l-am gasit singur, in final.