Pfu,eu am 13 ani si am 43 kg ) Nu, esti normal. Nu ai nimic. Ps.: Sa nu te faci ca Oana Roman!
Important e sa te simti tu bine, daca ceezi ca trebuie sa te ingrasi atunci fa-o. Iti recomand sa o faci mearga d la sala, decat sa mananci abuziv.
E okstiu un tip de 20 de ani care acum 6 luni avea 50 de kg si cu un centimetru mai mult ca tines-a dus o vreme la sala ca sa ajunga la 60 de kg si acum s-a opritar trebui sa fie ok
Mai pune vreo 3 kg, avand in vedere ca esti baiat si trebuie sa fi mai impunator, dar nu exagera. Pune atat cat sa te simti tu bine in pielea ta .
Nu,nu ai o greutate de pusti de 12-13 ani.Asta depinde de fiecare.Eu ma aceeasi inaltime si aprox 63 kg.Acum depinde de fiecare.
Eu spun ca pentru inaltimea ta, esti foarte bine... Dar pentru varsta nu prea... Adica, conteaza cel mai mult ce inaltime ai... Deci esti foarte bine pentru inaltimea ta! Nu-ti face griji pentru kilograme... La 1.72 kilogramele tale sunt foarte bune! Nici daca te-ai mai ingrasa putin nu ar fi bine. La 59 de kg esti supla si zvelta pentru inaltimea ta. Deci, nu-ti face deloc griji
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: