| GulDan a întrebat:

M-am lasat de sala un timp si ca sa-mi mentin muschii mai important e sa mananci proteine decat carbohidrati nu? am auzit ca proteinele au cea mai mare importanta pe cand carbohidrati nu conteaza.

7 răspunsuri:
| Goldenboy97 a răspuns:

Chiar daca mananci tu proteine si carbs tot o sa scazi.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Important e sa faci ceva intretinere, adica flotari and stuff. plus sa mananci sufuciente proteine

| NDC12 a răspuns:

Daca carbohidrantii nu conteaza pentru ce mai sunt gainerele, cu 20% proteine si 80% carbohidranti, etc? Conteaza si carbohidrantii, conteaza si proteinele, depinde ce greutate/inaltime ai tu. Daca te-ai lasat de sala poti sa mananci orice vrei, muschii nu o sa mai creasca.

| GulDan explică (pentru NDC12):

Stiu ca nu mai cresc muschii eu ziceam sa nu slabesc in masa musculara si vreau sa ma mentin la kg care le am sa nu slabesc.

| NDC12 a răspuns (pentru GulDan):

Depinde.daca mananci multe " prostii ", etc poate nu o sa mai fie muschi, ci mai multa grasime, dar de ce vrei sa te lasi de sala daca ai facut inainte?

| GulDan explică (pentru NDC12):

Am facut 8 luni sala m-am format cat de cattongue uni cred ca am facut mai multlaughing ca m-am tinut am mancat binehappy si na ma las un timp ca m-am apucat de atletism daca nu am rezultate ma las si continui cu sala pana....ma plitisesc tongue

| Cosmin86 a răspuns (pentru GulDan):

De sala te plictisesti la 80 de ani ( sau nici atunci ).

Tu n-ai nici macar 10 ani de sala si deja faci altceva.

Apuca-te de sah