Din ce citesc imi dau seama ca tu ai un complex. Tu ii spui creierului tau sa treaca de 62, 62, 62, 62 kg. Ce crezi ca face el? Te tine acolo, la 62. Spune-ti ca trebuie sa ajungi la 61, apoi la 60 samd. Asta este aspectul psihologic pe care ti l-am dat, citind ca alimentatia e corecta si practicarea sportului are loc.
Mai bine mananci dimineata la pranz si seara daca mananci decat odata pe zi mananci cu foame si pofta si de aia nu slabesti mai bine mananci dimineata la pranz si seara cate putin cat sa nu te saturi
Corpul uma cand vede ca e la dieta(mancare putina) iti face efectiv provizii pe care le numim grasime, gen e un supravietuitor cand e cazut de slabire/manancii putin o data pe zi
Incearca sa mananci dimineata ceva usor care sa iti dea enervie, fibre etc gen gem cu ceai, omleta cu paine
dupa masa o salata si inspre seara incearca sa nu mananci prazeli, grasimi etc poti manca de exemplu o supa
si incearca sa nu mananci dupa ora 7 nopatea ca se depune pe corp o parte din ce mananci
Probabil ca ai masa osoasa mai grea si de asta nu poti trece de 62kg. Oricum nu conteaza nr de kg, conteaza aspectul fizic. Cunosc un baiat care are 1, 68cm si 92kg si e slab bat, zici ca-l bate vantul; asta fiindca are oasele grele.
Finut sfarsitul, dar nu ma atinge. Sincer sa fiu cu tine, un necunoscut, sunt satul pana peste cap de oameni care spun tot ce gandesc pe internet. Am intalnit foarte putini oameni care au demnitatea sa ma infrunte in fata. Bineinteles, asta nu o sa stiu despre tine dar se pot observa anumite lucruri din ceea ce scrii. Eu ti-am spus, si doar ti-am atras atentia, fara "fineturi" sau intentii de denigrare a persoanei tale. Asa ca nu imi ramane decat sa imi cer iertare daca observatia mea te-a ofensat, nu a fost intentia mea. Si sa iti multumesc pentru ca ti-ai rapit din timp pentru a-mi scrie.
Ianna33 întreabă: