| thefortgod a întrebat:

Ma ajuta inotul la adaugare in masa musculara?! Am 17 ani, 1.73 si 55kg

9 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

O cunostinta care practica inotul este tot "grasa", si face asta de peste 10 ani. Mai bine te apuci de tras de fiare, ca nu strica, si este mai sigur ca vei capata asa masa muscularawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul depinde de organismul tau nu te compara cu altii, încearca nu ai nimic de pierdut, daca slabesti bine, daca nu nu, dar măcar ai incercat poate va da rezultate in cazul tau nu poti stii asa intrebînd aici, nimeni nu stie, nici la medic daca mergi si intrebi nu ar stii ce sa ti spună, acum esti in crestere, incearcă. Succes.

| victor1995 a răspuns:

Da înotul e foarte bun dar durează și foarte mult să pui masă musculară pe tine și mai depinde de corp

| Fiwi a răspuns:

Inotul nu iti aduce masa musculara, iti aduce definirea muschilor, intinderea lor la capacitate maxima( adica pe unele persoane le-a ajutat sa mai capete cativa cm in +). Masa se face prin bulking si sala cel mai usor.

| Vider a răspuns:

Mai multa masa musculara cred ca iti da Calisthenics, adica exercitii fizice cu greutatea corpului tau (tractiuni la bara, flotari, toate tipurile de tractiuni la bara si alte exercitii fizice), si daca mananci mai sanatos si bei mai multa apa o sa vezi rezultate.

| laurentiutirei a răspuns:

Apucate de fitness! urmeaza o alimentatie ok si vei pune masa musculara, si inotul solicita masa musculara dar nu stiu ce sa zic nu cred ca vei pune masa musculara ca si o persoana care sa antreneaza pentru asta! inotatori nu fac asta pentru muschi!

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

UNDE vezi tu ca vrea sa slabeasca? el vrea sa CREASCA.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Vider):

Si la sala faci Calisthenics, doar ca le completezi si cu greutati (gen cand nu mai poti face tractiuni la bara, ca ai obosit, faci ramat cu gantera sau tractiuni la aparat, etc.).

Si ce intelegi tu "mananci mai sanatos" pentru masa musculara?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.