Nu, dar mananci prost. Puiul din comert contine multe grasimi si prea putine proteine, daca nu e de curte, schimba-l cu peste sau vita. Trebuie sa mananci cel putin 3 legume proaspete pe zi. Trebuie sa mananci zilnic lactate. Crenvurstii, mezelurile, etc nu trebuie sa apara mai des de o data la 2-3 saptamani in meniul tau.
Lasa crenvustii si sandvisul ce contine? supa e buna daca iti place si banana, dar prea multa carne. un user ti-a recomandat lactate zilnic, dar profesoara noastra de biologie ne-a spus ca nu e bine, contin mult calciu care iti pot crea pietre la rinichi.
mananca legume cat mai sunt pe piata de la noi din tara, ca celelate importate nu sunt bune de nimic
Lasa tu pietrele la rinichi. nici cu 5 litri de lapte nu te apropii de probleme de la lapte. eu timp de 8 ani am luat animal pak (2g calciu/portie) + 1 litru lapte pe zi + branza uneori si nu am nimic. si este excesul exceselor, de la 250 ml lapte nu patesti nimic. poate printr-o dispozitie genetica, dar altfel nu.
Mananci gratare? din otel sau fonta?
stii din ce sunt facuti crenvurstii? nu vrei sa stii.
baga intre mese o salata sau fructe, micsoreaza cantitatea de carne si adauga legume/orez ca garnitura.
Pai nu ai nimic acum, asta se intampla in timp... pe la 40-50 de ani apare. asta ne-a spus profa, nu sunt bune lactatele zilnic, ca si ouale...
Pana la 50 ani mor. uite la toti culturistii din anii 70. au murit de la steroizi, nu de la lactate o.o
Pai din piatra la rinichi nu mori!
treaba e ca tu esti genul de om care le stie pe toate si vrea ca si cei din jur sa inteleaga ca totul e ca el
Daca carnea de pui este grasa..nu stiu cum mai este si cea de vita.
Lasa-l sa faca ce zice "profa".
Unii oameni cred ca singurele alimente naturale exista doar in curtea lor, restul sunt "chimicale". Si in timp, apar carentele.
Nu si poti manca cate vrei si ce vrei atat timp cat faci sport, ar trebui sa manaci lucruri mai bio mai de la tara este mai sanatos succes
Carnea de vita este slaba, fiindca sunt vit crescute indelungat, multe in gospodarii. Carnea de pui insa provine de la animale indopate cu hormoni care fac o leziune numita steatoza, adica in fiecare fibra musculara este o vacuola de grasime. De aceea pieptul de pui este alb (nu are culoarea brun-rosietica normala) si foarte mare.
Muschiul de vita contine de 15 ori mai putina grasime decat pieptul de pui din comert.