Esti cel mai mare ratat care sta pe aceasta categorie
Ai dovezi cu privire la aceasta "disputa" inexistenta?!
Si tu esti cel mai de rahat om din lume, te-am jignit eu pe tine anonimule?
Ancuta intr-adevar a fost lipsit de fairplay dar totusi si Bontea a gresit pentru ca el l-a provocat de la facut dobitoc.iar sotia lui Ancuta nu trebuia sa procedeze asa, pur si simplu ii reprosa de ce a facut fapta aia, dar nu sa-l paraseasca.auzi...:-)) pe motiv ca nu sta cu un bataus:-)) incredibila e lumea fratilor. oricum e treaba lor.
Marius si Daniel sunt prieteni buni.Dovada? Continua sa comenteze impreuna pe Eurosport.Cu bune cu rele sunt cei mai buni comentatori. Binenteles de snooker.
Nu cred o iota.Ancuta a fost parasit de sotie pentru ca s, a incurcat cu unul nu ca e un bataus.O fi mai voluntar dar nu cred ca e agresiv.In plus Marius nu e chiar oricine.Este medic stomatolog si are cabinetul lui in Bucuresti.Dar se pare ca pentru copilul pe care, l au s, a impact cu sotia.Ca vorba aia o spala si iar e noua.Dar a fost bolnav, sau mi e.Nu,i auziti vocea stinsa cand comenteaza? Disputa cu Bontea cred ca s, a stins dar nu se mai prea intalnesc la aceeasi emisiune pentru comentat.
andreiolariu întreabă: