Ancuta intr-adevar a fost lipsit de fairplay dar totusi si Bontea a gresit pentru ca el l-a provocat de la facut dobitoc.iar sotia lui Ancuta nu trebuia sa procedeze asa, pur si simplu ii reprosa de ce a facut fapta aia, dar nu sa-l paraseasca.auzi...:-)) pe motiv ca nu sta cu un bataus:-)) incredibila e lumea fratilor. oricum e treaba lor.
Esti cel mai mare ratat care sta pe aceasta categorie
Ai dovezi cu privire la aceasta "disputa" inexistenta?!
Si tu esti cel mai de rahat om din lume, te-am jignit eu pe tine anonimule?
Marius si Daniel sunt prieteni buni.Dovada? Continua sa comenteze impreuna pe Eurosport.Cu bune cu rele sunt cei mai buni comentatori. Binenteles de snooker.
Nu cred o iota.Ancuta a fost parasit de sotie pentru ca s, a incurcat cu unul nu ca e un bataus.O fi mai voluntar dar nu cred ca e agresiv.In plus Marius nu e chiar oricine.Este medic stomatolog si are cabinetul lui in Bucuresti.Dar se pare ca pentru copilul pe care, l au s, a impact cu sotia.Ca vorba aia o spala si iar e noua.Dar a fost bolnav, sau mi e.Nu,i auziti vocea stinsa cand comenteaza? Disputa cu Bontea cred ca s, a stins dar nu se mai prea intalnesc la aceeasi emisiune pentru comentat.
andreiolariu întreabă: