Și urcatul unui deal în ritm alert e sport .
SPORT, sporturi, s. n. Activitate fizică a cărei practică presupune un antrenament metodic, respectarea anumitor reguli și a unei anumite discipline, având la bază elementul competitiv și urmărind obținerea de performanțe; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități.
Si daca faci curatenie in casa este cardio, orice activitate de fizica se numeste sport, decat sa faci o ora sport intens apoi 12 ore la birou mai bine mergi pe jos 4, 5 ore e mai mult sanatos, trebuie sa ne miscam non stop
Alergatul prin casa nu se poate socoti sport. Exercitii pentru maini, elicea, nici vorba. lovituri de picior, genunchi eventual o anumita tehnica de lovire, mobilitate. Incalzirea idem. Fara sa te superi, ceea ce faci tu nu se numeste sport.
Daca ai fi citit cu atenție, fără graba (plăcuta, nu?) de a judeca, ai fi vazut ca am pus in paranteza destul de clar tot ce ai spus tu la partea de INCALZIRE. Eu nu fac doar atat (nu e evident?!) Am zis de incalzire + sportul propriu zis, 30-40 de minute.
Ce grele ie, duamne.
La ce intrebare de copil mic ai pus, ce raspunsuri voiai sa primesti?
Nu vad care ar fi problema ta daca am pus o intrebare de copil sau de doctor docent in geoinginerie. Abtine-te daca n-ai nimic de zis. Simplu
Ce pacat ca inteligenta nu are muschi, ca sa o tonifiem (si) cu carnita, oute de tara, dat din maini, picioruse etc. Nu-i asa, domnule atlet?
Andrei16263829 întreabă: