Este cel mai simplu si la indemana metoda.
De preferat intr-un mediu cat mai nepoluant!
Intr-un jogging de o ora arzi cam 800 de calorii. Tu consumi pe zi cam 2000 de calorii. Femeile vreo 1500. Si asta este o cifra estimativa. Poti sa consumi si mai multe, depinde de ceea ce mananci. Daca mananci sanatos, faci miscare zilnic, nu mai trebuie s-o iei la pas zilnic in speranta c-o sa arzi tu nu stiu cate calorii. Miscarea inseamna sanatate si tonifierea trupului. Du-te la sala si trage de fiare. Antrenorul o sa-ti faca o lista cu ceea ce poti consuma. Sa vezi ce trup ca cel al lui Adonis o sa ai pe urma.
Am fost la 5 sali pana acum si nu-mi arata aparatele dapoi sa-mi zica de nutritie
Da, dar le arzi mai greu. Ai putea sa alergi cate o ora seara. Si sa nu mananci dupa sase daca vrei sa arzi calori. funda?
La fel de adevarat este ca persoanele care vor sa obtina aceleasi rezultate ale alergatului o pot face si prin mersul pe jos, cata vreme acesta se intinde pe o perioada mai lunga. De altfel, mersul se recomanda oamenilor cu probleme cardiace sau celor care nu au o conditie fizica buna si abia incep un mod de viata activ. Mersul pe jos poate fi un antrenament excelent pentru imbunatatirea randamentului fizic necesar unui program regulat de jogging. Succes.
anonim_4396 întreabă: