Bicicleta ajuta arderea grasimii de pe fese si coapse si este relaxant. mersul pe jos ajuta coapsele si gambele dar este mai obositor.
Bibicleta. Dar daca ai reusi sa le combini, n-ar fi rau. Alergat si bicicleta. De preferabil bicicleta pe bune, nu cea din casa.
Cunosc o persoana care cu o dieta si miscare a slabit 20 kg in 4 luni. Dar iti dau un sfat : doar cu bicicleta/miscare fizica, NU SLABESTI. e nevoie de un anume regim. Renunta usor la paine, sau daca nu poti, redu-i cantitatea. Nu mai manca fast-food daca consumi, si uite dulciurile. Altfel nu vei avea efecte multumitoare. Bafta!
Ambele dar vreau să spun că eu am căzut de pe bicicletă de la o înălțime foarte mică și mi-am rupt piciorul așa că vara aceasta este pierdută pentru mine :-(
dar cel mai pentru slăbit cele mai eficiente sunt:înotul, săritul în coarda, alergarea etc.
Salut Twichh, bicicleta ajuta la slabit si nu doar atat te ajuta sa faci si forta sau muschi... dar cel mai bine ar fi sa mergi cam 2-4 ore pe zi cu bicicleta 2 dimineata 2 seara si nu vei avea nevoie de un regim special... Sper ca te-am ajutat. Sa-mi spuidaca te-am ajutat. Ciao
anonim_4396 întreabă: