| Iuliann97 a întrebat:

Mi-a aparut o mica vergetura si fac sala de 3 luni, cum as putea sa le previn sa nu apara mai multe sau sa se faca mai mare aia?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Ma...nu stiu ce slabesti sau ce ingrasi tu in 2-3 zile...dar personal nu cred ca mai mult de 200 de grame sa pui pe tine in atat timp. nu am incercat niciodata sa slabesc brusc, dar am incercat sa ma ingras brusc. si mai mult de 25 cam in 2 ani nu am reusit. 6 mese principale pe zi + 2 shake-uri cu gainer, antrenament 5 ori pe saptamana si cu chiu cu vai ce m-am chinuit. si nu am facut vergeturi. dar pe subiectul asta ca sa il si ajutam pe tovarasul cu intrebarea stiu 1 lucru. exista 2 tipuri de vergeturi. alea proaspat facute care sunt roze, si alea invechite (cicatrizate) care sunt albe. la astea proaspete scapi cu o vizita la dermatolog sau farmacie si o intrebare "ce iau pentru astea". de alea albe scapi doar cu laser. acolo nicio crema nu mai face ceva

6 răspunsuri:
| Z3R0H0uR a răspuns:

Unde ti'a iesit acea... vergetura?! Ai incercat sa iti dai cu creme speciale?

| Iuliann97 explică (pentru Z3R0H0uR):

Chiar sub umar dar e mica, vreau sa previn sa nu apara mai multe sau mai mari ...nu am incercat, o sa incerc eventual daca mai apare

| Z3R0H0uR a răspuns (pentru Iuliann97):

Date' cel putin de doua ori pe zi in timp de o saptamana. O sa vedem "progresul"! happy De obicei aceste "vergeturi" apar prin slabirea sau ingrasarea corpului instantaneu. big grin

| JohnnyBi a răspuns (pentru Z3R0H0uR):

Sau cresterea mase musculare brusc. ce e aia instantaneu? tu cu corpul faci ness?

| Z3R0H0uR a răspuns (pentru JohnnyBi):

Prin instantaneu ma refer ca de ingrasi sau slabesti imediat. Sa zicem 2-3 zile. Din asta nu se exclude si cresterea masei musculare. happy

| Iuliann97 explică (pentru JohnnyBi):

E roza si e micuta, abia se observa, dar vreau sa nu apara altele sau sa se mareasca asta...o sa merg la dermatolog daca mai apar sau se mareste, multumesc de sfaturi