Cu cata apa/lapte vrei, depinde daca iti place mai diluat sau mai concentrat.
mie personal imi place mai concentrat, mai vascos , dar e o chestie de preferinta persoanala.
Le iei imediat dupa antrenament si dimineata sau intre mese ( sau cand urmeaza o perioada lunga in care n-o sa mananci nimic, peste 3-4 ore ).
Si da, e un gainer. Vezi ce contine ( un gainer are mult mai multi carbohidrati decat proteine )
Intai aflii EXACT ce contin proteinele respective ( daca faceai asta vedeai ca nu sunt proteine, ci mai mult carbohidrati ) si cum se administreaza si ABIA APOI CUMPERI.
Tu cumperi ceva care nu stii cum sa-l iei... PENIBIL
Cu cata apa/lapte vrei, depinde daca iti place mai diluat sau mai concentrat.
mie personal imi place mai concentrat, mai vascos , dar e o chestie de preferinta persoanala.
Le iei imediat dupa antrenament si dimineata sau intre mese ( sau cand urmeaza o perioada lunga in care n-o sa mananci nimic, peste 3-4 ore ).
Si da, e un gainer. Vezi ce contine ( un gainer are mult mai multi carbohidrati decat proteine )
Orice gainer, proteina, se administreaza dupa antrenament, in primele 60 min. Cu 300-400 ml lapte sau apa.
Si asta e gainer? si ce cantitate? si mai am o intrebare. Dupa aintrenament si seara inainte de culcare? asa?