anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am făcut un id de mess:luisfigorealmadrid; mie mi se pare original; vouă cum vi se pare?(intrebare de TPU); in rest totul e frumos și bine; mă gândesc să-mi inchid contul; cam zece zile m-a *ținut* și ăla vechiu; in fine; ideea e ca nu-mi place aici, chiar dacă e *la liber* să faci mișto de alții; adică e un avantaj, dar uneori iți mai strici și ziua, când vezi atâta prostie...; bine, te distrezi, râzi, nimic de zis; dar totusi uneori e prea mult; Întrebare:*Iubitul meu m-a părăsit, ce sa fac?*
Răspuns:*Părerea mea e sa încerci să ieși și să alergi, poate ca așa il uiți*; Întrebare:
*Cum să fac să nu mă mai gândesc la el?*
Răspuns:*Nu te mai gândi la el!*
Întrebare:*Eu il iubesc chiar dacă ma rupe cu bătaia când se imbată ca un porc!*
Ema:*nu conteaza asta, conteaza sa te mântuiești! deci roagă-te!*
ok; cum vă spuneam mi-am facut un id și eu zic ca e ușor de reținut; dacă e să ma car, și vrea cineva să mai stăm la o bârfa mică pe mess, mă găseste pe acolo! ok.pa.
scuzati categoria, dar ințelegți de ce-am postat aici...

Răspuns Câştigător
| dana85 a răspuns:

mai mic happy

31 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sunt multi copii mici care pun intrebari aiurite.

| DakotaRoyse a răspuns:

Bine, bine dom'le, da' nu te-a pus nimeni pe dumneata să vii aici în primul rând, nu-i aşa? Ai o scuză dacă eşti un user de prin 2009, cel puţin, ceea ce... nu eşti, din câte observ.
Asta e, siteul s-a dus de râpă, şi? Mulţumim de comentariul tău, dar trebuie să te contrazic, căci frumos ar fi din partea oricărui membru să nu considerăm (totuşi) siteul ca fiind un loc de "făcut mişto la liber". Chiar şi în calitatea ta de viitor ex-membru TPU, ar trebui să ştii asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Alea sunt excelente! pe bune! alea cu *cred ca mă place un baiat,dar și eu cred ca il plac pe el! ne ciupim de burtă,și eu ii mai dau cu pumnii in coaste*-alea sunt superbe; si apoi intrebarile - ca intrebarile,dar răspunsurile sunt de speriat! de ex: cred ca iubitul meu mă inșeală? r: incearcă sa vorbești deschis cu el!; dar nu pot pentru ca el stă pe net cu o curvă și nu știu sigur, dar cred că aia îl place? r: poate că nu e nimic serios, stai liniștită! dar el nu vorbește cu mine de mai bine de o saptămână? r:Ema:poate ca doar se roagă! roagă-te și tu! și nici sex nu mai facem! r:eu fac de ma doare burta fix 7 zile,iubitul meu e foarte dotat,m-a rupt de tot!; alt răspuns:eu l-am inșelat pe al meu,dar i-am scris o poezie și cred m-a iertat! de fapt n-am scris-o eu, a compus-o kissmealiss pentru luisfigo, dar se pare ca era pentru mine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DakotaRoyse):

Uite iubita,iți dau un exemplu:intri întru-un bar sa bei o bere și constați ca e foarte proasta; te ridici, plătești, și fără nici o răutate îi spui barmanului cam așa:nu e rău aici,e liniște,e frumos,dar berea e cam nasoala! bun; atunci ăla nu prea poate să te intrebe *de ce-ai mai venit aici?*nu? tu ai intrat sa bei o bere; de unde dracu să stii tu că berea e atat de proastă acolo? și chiar daca ai mai intrat altadata,tot nu se pune? poate ca atunci a fost ceva mai bună,dar au stricat-o de curand; in fine; deci raspunsul tau este prost.tu poate ca ești o fată simpatică, dar răspunsul e dat aiurea; revin-o cu altul, nu-i problemă!

| dana85 a răspuns:

Ai dreptate unele intrebari sunt deplasate, dar fac parte din viata celor care le-au postat, iar pentru ei sunt importante. Oamenii au preocupari, aspiratii, vise, comportamente si o scara de valori... diferite.
Vreau premiu happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dana85):

Daca te duci si stergi raspunsul ala in care faci "rectificarea" iti dau premiu!

| dana85 a răspuns (pentru anonim_4396):

Treaca de la mine happy

| dana85 a răspuns (pentru dana85):

,,,daca inveti sa scrii mesaje

anonim_4396

...si deci sa inteleg ca am terminat plimbarea si am urcat la mine sa bem ceva? nu?

anonim_4396

Nu vrea sa mearga deloc,imi apare aia cu "statul de junior nu va permite", dar, apropo tu cand te apuci sa inveti sa-ti faci un cont pe yahoo?

Am

...doar adresa de mail

U nu te tii de promisiune cu votul?

anonim_4396

Eu intelesesem ca ai cont pe altceva; pai trimitem si mie un mesaj in privat(pentru ca eu le pot citi pe ale tale) si explica-mi si mie care e faza! si daca tot imi scrii spune-mi si ce parere ai de cum mai scriu eu pe aici! adica pare ca sunt porc-porc, sau doar porc! sunt tare curios sa aflu parerea ta! dar acolo, ca sa nu vada colegii nostri de aici si apoi sa dea cu "subscriu"! ok?

anonim_4396

Asta deja e un compliment! saru'mana! dar tot astept un mesaj ca sa ma luminezi in problema cu e-mail-ul!(deci fata asta mi-a zis direct ca sunt un porc mai mic! oare ma place? TPU, ajutati-ma!)

Pai tot nu m-ai premiat...happy

anonim_4396

Barbatii astia! cati barbati ai intalnit tu, care sa se tina de promisiunile care le fac?

Nu se poate generaliza, mai sunt si oameni de caracter

anonim_4396

Am sa-ti dau funda, dar la raspunsul "mai mic"! ai fost nostima! deci il meriti! multumita?

Pai eu m-am straduit mai mult la celalat.

Spune-mi inca o data adresa de mail, mi-a fost returnat mailul

anonim_4396

...da' stiu ca nu te plictisesti deloc cu mine! am vazut c-ai plecat sa mai dai niste raspunsuri; frumos din partea ta!

anonim_4396

Cred ca stiu de ce! e yahoo.ro! nu yahoo.com! ok?

Da unde ai vazut tu, curiozitate mica?

Te-ai hotarat? e com, e ro? com si, com sa

Da unde ai vazut tu, curiozitate mica?

anonim_4396

Se pare ca mi-a venit e-mail-ul:si am vazut aici in stanga un raspuns al tau referitor la niste zicatori din popor!

anonim_4396

Da' ai scris, nu gluma!

Te-am lasat pe tine sa scrii mai mult...

Asa e frumos happy