anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am făcut un id de mess:luisfigorealmadrid; mie mi se pare original; vouă cum vi se pare?(intrebare de TPU); in rest totul e frumos și bine; mă gândesc să-mi inchid contul; cam zece zile m-a *ținut* și ăla vechiu; in fine; ideea e ca nu-mi place aici, chiar dacă e *la liber* să faci mișto de alții; adică e un avantaj, dar uneori iți mai strici și ziua, când vezi atâta prostie...; bine, te distrezi, râzi, nimic de zis; dar totusi uneori e prea mult; Întrebare:*Iubitul meu m-a părăsit, ce sa fac?*
Răspuns:*Părerea mea e sa încerci să ieși și să alergi, poate ca așa il uiți*; Întrebare:
*Cum să fac să nu mă mai gândesc la el?*
Răspuns:*Nu te mai gândi la el!*
Întrebare:*Eu il iubesc chiar dacă ma rupe cu bătaia când se imbată ca un porc!*
Ema:*nu conteaza asta, conteaza sa te mântuiești! deci roagă-te!*
ok; cum vă spuneam mi-am facut un id și eu zic ca e ușor de reținut; dacă e să ma car, și vrea cineva să mai stăm la o bârfa mică pe mess, mă găseste pe acolo! ok.pa.
scuzati categoria, dar ințelegți de ce-am postat aici...

Răspuns Câştigător
| dana85 a răspuns:

mai mic happy

31 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, o fi sau nu aşa, dar ştii, ar fi mult mai uşor să nu-i spui barmanului nimic, căci lui poate nu-i pasă. El ar trebui să îşi dea seama singur că berea lui nu-i bună, atunci când vede că lumea nu mai intră în barul său.