| love_2286 a întrebat:

Neata TPU! M-ar interesa si pe mine daca este ok sa i au pastile pentru muschi ca fata,fac sala de un an, am 1 80 si 65kg,am facut putin muschi la picioare,dar in rest nu,am pb cu abdomenul,vreau sa scap de burtica si e cam greu,as vrea sa transform burtica in patratele,stiu e greu trebuie munca,am o alimentatie ok,nu consum grasimi,prajeli,dulciuri,etc...dar vad ca tot nu sunt cum imi doresc,deci vreun sfat? si daca da,sa-mi dati si nume de pastile, mersi:*

9 răspunsuri:
| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Si opinia mea este sa nu arunci bani pe pastile... du-te la sala si lucreaza. e adevarat ca te formezi mai greu fara pastile. dar e mai bine, si, nici nu sunt prea bune, mushci vei avea dar putere nu, sunt doar de forma daca pot spune asa. oricum nu sunt la fel cum sunt atunci cand ii faci antrenandu-te!

| Cosmin86 a răspuns (pentru G28AEjdvjRaendnPrT):

Ce ma amuza copiii mici cu fazele "muschi vei avea dar putere nu, sunt doar de forma", e clar, esti paralel cu sportul asta laughing

| Cosmin86 a răspuns:

Ai uitat sa spui cati ani ai si cati bani vrei sa dai lunar pe asta, fara astea 2 informatii nu prea iti poate recomanda nimeni ceva.

In principiu ai nevoie de o creatina si de un supliment cu proteine si ceva carbohidrati.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca vrea sa slabeasca nu are nevoie de carbo si creatina. Pentru slabit ii trebuie l-carnitina. Ajuta la arderea grasimilor si e amino-acid, deci, teoretic, nu are efecte secundare. Si un program cardio

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Da, dar am incercat si eu sa-i raspund la intrebare "sa i au pastile pentru muschi" happy

In rest, l-carnitine extreme de la dymatize da rezultate, am folosit. Si am mai auzit de lipo 6 de la nutrex, foarte bun, doar ca vara nu stiu cat de bine e sa iei produse de genul lipo 6.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Cosmin86):

Dai dracu de muschi pe pastile. Sry expresia. Bagi 5-6 mese pe zi sanatoase, bagi min 9 ore de somn, si in cel mai rau caz, daca vrei sa cresti bine, adaugi amino lichizi inainte si dupa antrenament si intre mese in zilele de pauza. Amino lichid de la twinlab sau scitec fac minuni, si nici nu pui burta ca de la carbo, si se absorb mai bine decat un izolat proteic + iesi mi ieftin

| love_2286 explică (pentru JohnnyBi):

Nu vreau sa cresc mult, totusi sunt fatalaughing nu vreau sa ajung ca un baiat dupa, abdomenul e marea mea pb. sonmn bag, am 3 mese si 2-3 gustari pe zi. oricum va multumesc pentru sfaturi!happy

| love_2286 explică (pentru Cosmin86):

Am 18 ani, pana intr-un milion

| Cosmin86 a răspuns (pentru love_2286):

Pai ca sa se vada abdomenul cum vrei tu trebuie sa arzi stratul adipos, exemplu de produs pentru asta :
http://www.megaproteine.ro/......e-Extreme/

Pentru muschi poti incerca :
http://www.pronutrition.ro/produs.aspx?pID=9&cID=115&dID=0&bID=0
http://www.pronutrition.ro/produs.aspx?pID=121&cID=115&dID=0&bID=0

E bine sa combini un concentrat proteic cu un produs pentru slabit, ca altfel risti sa dai jos si muschi odata cu grasime :)

Stai linistita, nu o sa cresti ca un baiat de la produsele alea, ci mult mai lent.